2777
2789
عنوان

بچه ها سوال دارم فوریه ...دوس پسرم از دیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن خواهر سخت نگیر خداروشکر که جای اسی نیستی😂😂😂

سخت نمیگیرم خب اگه دلیل منطقی میبود ی چیزی ولی منطقی نیست اینکه به بهانه شهرستان پیام نده بعدشم اگه میخواستش تا الان عقد بودن

گلم نیازی به دروغ نیست که. من جدا شدم.دلیل جدایی هم همین رفت و امدامون بود که هر روز مادرشوهرم میومد ...

نوشتی یکسال جدا شدم ولی تاپیکت برای تیر هسش البته ب من ربطی نداره متاهل باشی دوس پسرم داشته باشی 

معجزه اتفاق میفته مثل یه نور🤍😍    خدایاشکرت❤
نوشتی یکسال جدا شدم ولی تاپیکت برای تیر هسش البته ب من ربطی نداره متاهل باشی دوس پسرم داشته باشی&nbs ...

چی میگی درست حرف بزن خجالت بکش ‌چه راحت تو شب عاشورا توهمت میزنین.من رسمی ۲۹ فروردین جدا شدم و ۱ سال بود هر روز با شوهرم جر و بحث داشتم و خونه پدرم .

نوشتی یکسال جدا شدم ولی تاپیکت برای تیر هسش البته ب من ربطی نداره متاهل باشی دوس پسرم داشته باشی&nbs ...

میگم که دلیل جدایمان هر روز بودن مادرشوهرم حتی تو رختخوابمون بود برگشتم گذشته .ببخشید که از شما اجازه نگرفتم

مبدونم .ما دلیل جدایمون چیز مسخره بود .چون من دو ماه ۱ بار خودم میرفتم خونه مادرشوهر ولی خب خونه بقیه میدیدمشون. و ایشون هم هر روز با این که خونش توی تهرانسر بود هر روز خونه ما بود