2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین بگین 🥲🥲

115 بازدید | 17 پست

سلام 

بچه ها فک میکنم میگرن دارم خیلی سردرد میشم بخصوص چشام 

به صدا خیلی حساس میشم وقتی سردردم خیلیم حالت تهوع میگیرم نمیدونم چمه دستام میلرزه 

کسی رفته تاحالا جای دکتر برای میگرن؟ برم از سرم عکس میگیرن؟؟ چیکار میکنن تا متوجه شن

‍و چش‍‌مان‍‌ش ش‍‌روع و‍اقع‍‌ه ب‍‌ود:) #کرمانج😎♥️

آره میگرن هست

تاریک باید بکنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا یک لیوان اب قند بخور انگار فشارت پایینه. یه چیز شورم بخور

خوردم از دیروزه وضعم اینه همش حالت تهوع سردرد به صداها خیلی حساس شدم انگار همه چی رو مخمه

هعی خدا  برم دکتر؟؟؟ میترسم  چجوری معاینه میکنن

ترس نداره اصلا

اتفاقا خوبه بری راحت میشی

شاید دارو بده 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به احتمال زیاد میگرن هست ولی حتما برو متخصص مغز و اعصاب .. برای پیشگیری از سر درد هم دارو با میده و هم یه سری رژیم غذایی . مامانم ۳۰ ساله که مبتلا به میگرنه ، دکتر بش گفته نه باید عروسی بری و نه عزا ، از هیجان چه شادی و چه غم باید دوری کنی .. یه سری غذا ها هم نباید بخوره مثل ماست و پنیر و .........

نوافن بخور  نداشتی ژلوفن بخور

میدونی برعکس‌نمیتونم قرص هم بخورم معدم بهم میریزه اخه هی ببخشید بالا میارم

به احتمال زیاد میگرن هست ولی حتما برو متخصص مغز و اعصاب .. برای پیشگیری از سر درد هم دارو با میده و ...

اها 

مامانت رف از سرش عکس گرفتن یا طبق علاعمی که داشت فهیمدن