2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 4309 بازدید | 51 پست
هزینه ترجمه حدودا بیست میل میشخ ؟ کلا چقدر من باید هزینه کنم ۱۰۰ ملیون ؟ 

شما مجردی؟ من همسرم هم ویزا پیوست بود نمیشه یه مبلغ مشخص گفت چون من نمیدونم شما چندتا و چیا رو باید ترجمه و لگال کنی و مبلغ دارالترجمه چجوریه ولی هزینه های من همین حدودا شد 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ۸۶۱ یورو ک ایشون نوشته دقیقا همون پولی هست ک من برای یکسال بلوکه کردم اگر ضرب کنی میشه ۱۰۳۳۲ ا ...

واسه پرستار هم تمکن لازمه؟؟؟ 

از این رشته اونجا خبر دارید اوضلعش  چجوریه

نمیشه ب جای تمکن مالی سند ملک بدم؟ چون اونجا خودم کار میکنم خیلی دلم میخاد ب جای لوسبیلدونگ تحصیلی ب ...

نمیدونم عزیزم میخوای بهت شماره وکیل خودم و بدم؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم چقدر هزینه کردی

بالاتر توضیح دادم عزیزم من دانشجو دکتری محیط زیستم و شرایطم با سوالی ک دوستمون و شما پرسیدید متفاوته 

هزینه وکیل و... رو هم حدودی توضیح دادم

اره گلم میشه بی زحمت بذی ممنونم فامیلیشم بگو مرسی

خانم پیکرستان موسسه پن

مرسی عشقم

خواهش میکنم، موفق باشید 

خانم پیکرستان موسسه پن

ممنونم گلم

منم اقدامم برا رفتن

مسکل الان خانواده ام هست با یه نامزدی که باید راضی بشه برا اومدن

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺