2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 4310 بازدید | 51 پست
من خودم دانشجوی دکتری هستم ولی تا جایی ک میدونم این نوع از کارآموزی خوبیش اینه که علاوه بر تحصیل، مق ...

عزیزم شما از وضعیت ارایشگاه های اونجا خبر ندارید؟؟رنگ مو و کوتاهی خوبه؟خیلی مهمه برام که رشته ایی برم خرج کنم و بتونم درامد داشته باشم من خودم لیسانس معماری هم دارم 

اخع چون اوسبیلدونگ حقوق دارع میگه قرار دادتونو باید نشون بذین ب عنوان مدرک ک حقوق میگیرین و بالای هش ...

مرسی عزیزم تاپیکت رو خوندم شما میگید کاشت ناخن بهتره اونجا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما از وضعیت ارایشگاه های اونجا خبر ندارید؟؟رنگ مو و کوتاهی خوبه؟خیلی مهمه برام که رشته ایی بر ...

نه راستش اطلاعاتی ندارم عزیزم شرمنده 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
از وکیل راستش پرسیدم و از کسایی ک از لین طریق رفتن و همه سایتا همبنو میگن  

خب پس احتمالا همینه ک خودتون میگید، منم وکیل کارهام و انجام داده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چقدر هزینه وکیل دادین

هزینه وکیل واسم حدود ۴۵ میلیون شد تقریبا یکسال رو پروندم کار کرد ولی هزینه های جانبی خیلی زیاد بود، هزینه ترجمه و لگال کردن مدارک، پرینت و کپی ها،زبان، هزینه های خود ویزامتریک و....

ایناها این ی نمونش گلم این خانوم از طریق اوسبیلدونگ پرستاری رفته و درموردش توضیح داده

ببین ۸۶۱ یورو ک ایشون نوشته دقیقا همون پولی هست ک من برای یکسال بلوکه کردم اگر ضرب کنی میشه ۱۰۳۳۲

اینجور ک ایشون گفتن شما روز مصاحبه باید قرارداد کاری و مبلغ دریافتی و ارائه بدید و همین کافیه

من روز مصاحبه یه تکمن مالی ک ب یورو از بانک ملی گرفتم ارائه دادم و بعد ورودم پول بلوک کردم

اوسبیلدونگ المان خوبع ؟ میخام پرستاریشو بگیزم

میو

شماره بده واتساپ پیام بدم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
ببین ۸۶۱ یورو ک ایشون نوشته دقیقا همون پولی هست ک من برای یکسال بلوکه کردم اگر ضرب کنی میشه ۱۰۳۳۲ ا ...

نمیشه ب جای تمکن مالی سند ملک بدم؟ چون اونجا خودم کار میکنم خیلی دلم میخاد ب جای لوسبیلدونگ تحصیلی برم