2777
2789
عنوان

آلمان

4146 بازدید | 51 پست

سلام دوستای عزیزم دخترا کسی هست که المان زندگی کنه؟یا شرایط اونجا رو از لحاظ ارایشگاه ها بدونه؟من و همسرم قراره مهاجرت کنیم تا سه سال آینده من میخوام یه حرفه آرایشگری رو یاد بگیرم و مدرک معتبر هم بگیرم بعد برم اونجا کار کنم به نظرتون رنگ مو بهتره یا کاشت مژه یا میکرو ابرو؟اونجا چه رشته ارایشی بیشترین درامد رو داره؟

ببین اونا زیاد به ارایش اهمیت نمیدن من با شرکت رفته بودم بیشتر رنگ مو و مدل مو مدنظر دارن 

و بیشتر رنگای ملایم و میپسندن 

البته بودن برای مژه هم برن ولی کم بود 

ببین اونا عروسیشونم یه ارایش و مدل موی لایت و ساده رو بیشتر میپسندن 

و بیشتر گریم دارن تا ارایش 

ببین اونا زیاد به ارایش اهمیت نمیدن من با شرکت رفته بودم بیشتر رنگ مو و مدل مو مدنظر دارن  و ب ...

عزیزم پس به نظرت رشته هایی که مربوط به مو میشه مثل رنگ مو یا کوتاهی مو بهتره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پس به نظرت رشته هایی که مربوط به مو میشه مثل رنگ مو یا کوتاهی مو بهتره؟

اره کشتری بیشتریم دارن 

ببین پوستم خوبه ها 

به پوستاشونم میرسن 

جدیدا رو ناخنم ولی خوب بیشتر همون مو بهتر از همه مشتری داره 

یه بنده خدایی میگفت اروپایی ها برخلاف امریکایی ها ارایش براشون خیلی مهم نیست بیشتر به لباس و مو اهمیت میدن

انچه برای حفظ دین از دست میدهید زیانی به شما نخواهد رساند🌱

من آلمانم ولی خیلی اطلاعات کاملی ندارم ک بخوام راهنمایی کنم و بگم‌قطعا فلان رشته خوبه اون یکی نه... ولی فکرکنم همون رنگ و کوتاهی و پوست ک خودتون گفتید بهتر باشه، هرچند ک فکرکنم باید اینجا باز هم دوره بگذرونید تا بتونید کارکنید تو آرایشگاه ها یا اینکه بخواین سالن خودتون و داشته باشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اوسبیلدونگ المان خوبع ؟ میخام پرستاریشو بگیزم

من خودم دانشجوی دکتری هستم ولی تا جایی ک میدونم این نوع از کارآموزی خوبیش اینه که علاوه بر تحصیل، مقدار مشخصی  حقوق یا کمک‌هزینه دریافت میکنید، مدت آموزش 2 تا 3 سال هست و مدرکی که میگیرید  شانس شما رو برای گرفتن اقامت و پیدا کردن موقعیت کاری دائمی را افزایش میده. من دوستام هستن تو حوزه محیط زیست خیلی راضی هستند 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من خودم دانشجوی دکتری هستم ولی تا جایی ک میدونم این نوع از  کارآموزی خوبیش اینه که  علاوه ...

گلم تمکن مالی ک ندارع من دیپلم تجربی با مدرک فنی کامپیتر و فوریت پزشکی و مدرک المانی دارم معدلم ژیاد تعریفی ندارع اما درسیو تا ب حال نیفتادم میخام اسیبیلدونگ پرستاریو درخاست بدم میگن ریسک ویزا دارع تحصیلی هم ۳۰۰ ملیون پول میخاد ک ندارم متاستفانه

گلم تمکن مالی ک ندارع من دیپلم تجربی با مدرک فنی کامپیتر و فوریت پزشکی و مدرک المانی دارم معدلم ژیاد ...

من برای روز مصاحبه ویزامتریک تمکن مالی ارائه دادم ، وقتی هم ویزا گرفتم و اومدم طبق مقررات ۱۰۳۳۲ یورو ب عنوان تمکن مالی بلوکه کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من برای روز مصاحبه ویزامتریک تمکن مالی ارائه دادم ، وقتی هم ویزا گرفتم و اومدم طبق مقررات ۱۰۳۳۲ یورو ...

اخع چون اوسبیلدونگ حقوق دارع میگه قرار دادتونو باید نشون بذین ب عنوان مدرک ک حقوق میگیرین و بالای هشتصد تا هس حقوقتون نیازی ب تمکن مالی نیست خوبی اوسبیلدونگ بیشتر ب همینع

اخع چون اوسبیلدونگ حقوق دارع میگه قرار دادتونو باید نشون بذین ب عنوان مدرک ک حقوق میگیرین و بالای هش ...

این و از یه وکیل مهاجرتی راهنمایی بگیرید من دقیق نمیدونم چون شرایطم با شما متفاوت بوده، نمیخوام یه موقع اشتباهی راهنمایی کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40