2777
2789
عنوان

سقط دوقلوهام

392 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها صبحتون بخیر عزاداریتون قبول، من دوقلو باردار بودم ،البته دوتا ساک پوچ ، هفته ی قبل یکیش تو خونه سقط شد با داروی دکتر ، ولی یکیش موند ، دو بار دیگه رفتم سونو گفتن اصلا رشدی نداره خبری از ضربانم نیست ،رفتم بیمارستان میگن بیا بخاب قرص بذاریم ، غصم گرفته ...من قبلا دوبار کورتاژ شدم تو بیمارستان قرص ک بزارن دردای وحشناک میاد سراغت حداقلم باید دو روز باشی ، منم فقط ی مادر دارم ک اونم بچمو باید نگه داره ،همراه ندارم شوهرمم سرکاره ، غصم گرفته نمیخام بیمارستان بستری شم ،الان یه انگشت بازه رحمم ،یذره هم خونریزی، موندم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دارو نمیدن ک تو خونه سقط کنی

نه میگه فقط بیمارستان بیای دارو میذاریم ک اگه چیزی موند کورتاژ بشی ، دیروز صبح رفتم خیلی بیحال بودم ده مدل ازمایش فرستادنم 

نه تک فرزندم خواهرشوهرم مادرشوهرم نابیناس اونو نگه میداره

برو عطاری اینا ک میگم رو بخر، عروسک پشت پرده، تخم شوید تخم کتان، زعفرون، و نبات و گل محمد، همه اینارو بریز تو کتری زیرش کم کن از عروسک پشت پرده بیشتر از 2 گرم نریز بریز تو فنجون روزی سه بار بخون و تناب بزن صدزصد میفته من دوتا سقط اینجوری داشتم 

وایی درداش مث دردهای زایمان هس یا کمتره

ببین بستگی داره چند هفته باشی خب ، من سری قبلی بلد نبودم تا گفتن جنین مرده سریع رفتم خابیدم در صورتی ک میتونستم چند روز صبر کنم گرمی بخورم ورزش کنم ک امادگی پیدا کنم ، دردش مثه درد شدید پریودیه تو هفته های اول، ولی بزرگتر باشه فرق داره من اولیم چارماهه بودم برام واقعا سخت بود اخرشم جفت نمیومد کورتاژم شدم