2777
2789

یه مدت کخ بچمو میدید فقط میگفت شبیه خودته اونم با به حالت انزجاری جلوی شوهرم حتی گفته بود شبیه مادر زنته الان که بچم بزرگتر شده حالشو تعیر داده رو به من میگه ببخشیدا ممکنه وه ناراحت بشی ولی من میگم بچه تماما شبیه پسرم که اینقد خوشگله حالم داره ازش بهم میخوره تو رو خدا یه چیزی بگید بتونم جوابشو بدم آدم مریض

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بگو بچه شبیه مادرشه  همونطور که پسرتون مثل شما تعریفی نداره😂

خخخخ

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میگم به هر کس شبیه باشه مهم اینه که خوشگله

بیشعور میخواد بگه تو خوشگل نیستی اونم جلوی شوهرم این حرفو میزنه

هیچی نگو بالاخره یه جایی نموم میشه این به کی رفته ها

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نقطه ضعف نشون بدی بدتر میکنه، فقط بگو آره خداروشکر، ببینه حرفش آزارت نمیده بیخیال میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بگو‌ ان شاء الله بخت و روزش هم شبیه باباش بشه ی زن خوب و خوشگل نصیبش بشه بچم 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
بگو امیدوارم اعتماد به نفسش شبیه شماها نباشه چون اون موقع کلی باید هزینه روانشناس کنم. برا درمانش

خخخ واقعا 

بگم ببخشیدا مادرجون شوهرم اصلا به شما نرفته شبیه پدرش شده این چطوره بگم