2777
2789
عنوان

بچه ها بیان بگین چی در جواب مادرشوهرم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 35 پست

بگو خب که چی؟ بالاخره بچه شبیه باباش میشه یا مامانش یبار گفتی فهمیدیم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بگو هزار ماشالا بچه م مثل ماه میمونه بزنید به تخته یا اسپند دود کنید

بی‌شعور فقط بلده تفرقه بندازه کاش امروز میتونستم نرم خونشون 

بچه خواهرشوهر م می‌یاد پسره با بچمو اذیت میکنه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی‌شعور فقط بلده تفرقه بندازه کاش امروز میتونستم نرم خونشون  بچه خواهرشوهر م می‌یاد پسره با بچ ...

تو عم هی بگو نوه پسری یه چیز دیگه هست و خون خونواده از بچه من جاری میشه

هر چند مانفرم از این حرفا ولی دیگه وقتی اذیت میکنن بگو

ولکن بابا چ چیزا حساسید شوهرمن بچم اولش خوشگل نبود میگف شبیه خودتونه بزرگترشد خوشگل شد حالا میگه شبی ...

دقیقا هروقت خوشگل میشه شبیه طلایفه اونها میشه بچه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
تو عم هی بگو نوه پسری یه چیز دیگه هست و خون خونواده از بچه من جاری میشه هر چند مانفرم از این حرفا و ...

فایده ای نداره مادرشوهرم دخترشو میپرسته ارث و میراثی همه را بخشیده به دخترش

مادرشوهر عنه منم همینم ی بار میگه فکر کنم شبیه خودت یا داداشته با ی حالت بد 

بعد که خوشگلتر ب نظرش میرسه میگه ن شبیه پسرمه 

بعد میگه ن اینجاهاش  ک خوشکله شبیه پسرمه بقیش شبیه تو هس ک مثلا خوب نیس.

حالا بچه خواهرشوهرم چند ماه از بچه من بزرگتر موقعی ک بچن ب دنیا اومد یکی اگه ی چیزی از بچه من یگفت بهتر از بچه دخترشه یا میگفت ن بچه اون بهتره یا نهایت خیلی هنر میخواست کنه میگفت ن مثله همن

و این سیر ادامه داره و من حالم از مادرشوهرم بهم میخوزه

مادرشوهر عنه منم همینم ی بار میگه فکر کنم شبیه خودت یا داداشته با ی حالت بد  بعد که خوشگلتر ب ...

حالشون خرابه به خدا من برادرزدم هروقت میبینم میگم خوسگلیهای مامان و باباتو دزدیدی آخه چرا اینقد نفهم هستن خانواده شوهر بعصی هاشون

خدایی اول صبح نشستی به این فکر میکنی؟ بزا هر چی میخواد بگه، ول کن بابا ،حساس بشی بدتر میکنه

اخه نهار باید برم اونجا اینقدر وقت ندادم با بچه کوچیک به خودم برسم چندتا لباس درست و حسابی هم ندارم تقصیر خودمه هرچی درآمد دارم ریختن تو خرج خونه بایدم مادر عنترش اینها رو بگه

بیشعور میخواد بگه تو خوشگل نیستی اونم جلوی شوهرم این حرفو میزنه

بگو ما انسانها از ساختن یه بند این انگشت عاجزیم. کاش بدونیم که مقابل این خدا نباید گناه کرد! عظمت خدا زیاده. جواب دل شکستن و حق‌مردم خوردن و فساد رو میده.

یعنی کلی بگو که به خودش نگیره.🤪

پایان شب سیه سفید است
حالشون خرابه به خدا من برادرزدم هروقت میبینم میگم خوسگلیهای مامان و باباتو دزدیدی آخه چرا اینقد نفهم ...

چون بیشعورن

مادرشوهر عنتر من ک فقط ب قیافه گیر نمیده 

میگه ان شاالله بچتون مثل پسرم بشه چقدر منو اذیت کرد ان شاالله اذیت هاش نصیبتون بشه حالا بدبخت شوهر من ادم بدیم نیستا

یا اون بار پدرشوهرم ی گاری خو خونه داشت میکرد شوهرم نمی دونست و ما خونه خودمون بودیم بدبخت از همه حا بی خبر اومده مادرشوهرم میگه ان شاالله حالا که پسر من نیومد کمک باباش بچشم کمکش نکنه دنیا گرده دنیا دار مکافاته

خوب گوزو باید روحش خبردار میشد که دارین شما چ غلطی  میکنین

اخه نهار باید برم اونجا اینقدر وقت ندادم با بچه کوچیک به خودم برسم چندتا لباس درست و حسابی هم ندارم ...

ارامش خودتو حفظ کن، این اعصاب خوردیا دور و بر هممون هست، اونی برده که خودشو درگیرشون نکنه، لذت ببر از زندگیت، اونم دو ساعت تحمل میکنی برمیگردی عزیزم