2777
2789
عنوان

امشب دلمو خیلی شکوند😭😭

169 بازدید | 15 پست

کسی ک دوسش داشتم امشب با حرفات خیلی دلمو شکوند.حرفایی زد ک جیگرم سوخت.داشتم تسبیح میزدم هدیع میکردم ب ابوالفضل عباس م رابطم خوب بشه،یهو وسط تسبیح زدن زنگ زد یه چیزو بهونه کرد بهم فحش داد و بلاکم کرد رفت.😭😭خیلی دبم شکسته.تقاص قلبمو می ازش میگیره خدااا.واگذارش میکنم به ابوالفضل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید همون تسبیحایی که فرستادی باعث شد زودتر بشناسی چه ادمیه و تکلیفت باهاش روشن شه 

قلبم داره اتیش میگیره بخداا.حتی فرصت نداد حرف بزنم.هرچی دهنش بود گفت بهم.اونم بی دلیل

الهی😔 ناراحت نشو عزیزم مطمئن باش تاوان پس میده درکت میکنم

از خدا میخام تقاصشو بدجور پس بده.از همون فاطمه زهرا و حسین و ابوالفضلی ک براشون تسبیح زدم میخام تقاص تک تک کارایی ک باهام کردو پس بده

چقدر خوب خوش به سعادتت تو داشتی تسبیح میزدی و اون راهو نشونت داد ،نشونت داد که این آدم برای تو نیست

واقعا اینجوری فکر میکنی؟؟؟😭😭😭پس قلب من چی میشع؟دوسال منو بازی داد ؟ابروم چی؟

از این به بعد با هر ادم بی ارزشی ارتباط برقرار نکن 

و خداروشکر کن همچین ادمی از زندگیت رفت و جا رو برای انسان های بهتر باز کرد

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
اصلا ناراحت نباش  اگه بدونی از آینده ای که قرار بود واست جهنم کنه خلاص شدی خوشحالم باید باشی&n ...

خدایی چله یاسین گرفتم براش،چله زیارت عاشورا گرفتم،هنوز تموم نشد چلم.همشم نیتم این بود ک امشب اینجوری شد

واقعا اینجوری فکر میکنی؟؟؟😭😭😭پس قلب من چی میشع؟دوسال منو بازی داد ؟ابروم چی؟

به نظر من این یه نشونه بود

و هیچوقت بهش برنگرد

معلومه بعد دوسال بخوای دیگه بهش فکر نکردی سخته البته که سخته ولی نشدنی هم نیست عزیزم

خودت غمت رو مدیریت کن