2777
2789
عنوان

خوبه زود بچه دار شیم؟؟؟

206 بازدید | 27 پست

سلام من هنوز یک ماهم نشده عروسی گرفتیم شهر غریب ازدواج کردم شوهرم خیلی بچه دوست داره و میگه زود بچه دارشیم من ۲۷ سالمه همسرم ۳۰ خودم دو دلم از یه طرف اینجا تنها و غریبم بچم میتونه از تنهایی درم بیاره از طرفیم همه میگن یکی دوسال نفس بکشین و راحت باشین بچه خیلی سخته و درگیری داره نظر شما چیه خوبه زود بچه دارشیم ؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شب عروسی باردار شدم . البته برنامه شوهرم بود که میگفت بچه سرگرمت میکنه حوصلت سرنمیره .

الانم برگردم به اون سالها بازم همینکارو میکنم هم سنم کم بود فاصله سنیمون خوبه باهم و همین اینکه الان حوصله سابقو ندارم ادم هرچی سنش میره بالاتر فشار بهش میاد حوصلش کم میشه 

از منی که بعد یکسال به خواست خودمون بچه دار شدیم بهت نصیحت راحت ۵سال برو عشق و حال کن 

بچه بینهایت خستت میکنه و خیلی کارارو نمیتونی انجام بدی

باور کن عقل الانمو داشتم ۵سال صبر میکردم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من پنج سال موندم بعد الان تازه حامله شدم، شوهرم نمی‌خواست اون زمان، اما الان جونش به جون بچم بسته ست، همش میگم ای کاش زودتر میاوردم و حرفتو گوش نمیکردم مرررد😂😂اینقدر شیرین میشه برات که نگووو

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

زود یا دیر زیاد مهم نیست

مهم اینه که امادگیش رو داشته باشید

از نظر اقتصادی توانایی برقراری ارامش و رفاه رو دارین؟

دوره های تربیت کودک رو گذروندین؟ مطالعه ی مرتبط به حد کافی داشتین؟

با روانکاو در ارتباط هستین؟ به نظر ایشون هم برای والد شدن اماده هستید؟ 

اگر جواب سوال ها بله هست، بله

زمانش شده که اقدام کنید! 

نه بابا حداقل ۲_۳ سال برا خودتون باشید  مگه بچه اسباب بازیه تو غربت باهاش سرگرم بشی

مگه گفتم اسباب بازیه؟!!!خب همش خونه تنها وبیکارم بچم میتونه تموم وقتمو بگیره وازتنهایی درم بیاره

امادگی روحی یعنی چجوری؟؟؟

درد سرای حاملگی و شب بیداری های نوزاد... 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

راستي من الان حاملم تنهای تنها نه‌ خواهر نه‌ مادر نه‌ برادر و زنداداش نه‌ پدر هیچچچچکی فقط و فقط خدا و شوهرم