سلام من هنوز یک ماهم نشده عروسی گرفتیم شهر غریب ازدواج کردم شوهرم خیلی بچه دوست داره و میگه زود بچه دارشیم من ۲۷ سالمه همسرم ۳۰ خودم دو دلم از یه طرف اینجا تنها و غریبم بچم میتونه از تنهایی درم بیاره از طرفیم همه میگن یکی دوسال نفس بکشین و راحت باشین بچه خیلی سخته و درگیری داره نظر شما چیه خوبه زود بچه دارشیم ؟؟؟؟؟
دیگه اوردنی که داری، بیار و کلک کارو بکن، خودتو راحت کن
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
دقیقا منم مثل شما. تموم فک و فامیلامون و خانواده هامون شمالی. منو شوهرم تنهایی تو تهران زندگی میکنیم. منم ۲۷ و شوهرم ۳۰ بود عروسی گرفتیم یک سال بعد باردار شدم و بچمم ۹ ماهه شد. تنهایی داریم بزرگش میکنیم سختی داره چون هیچکی دور برمون نیست . ولی شیرینه خیلی دوستش دارم. خیلی منو شوهرم باهاش ور میریم بوسش میکنیم. سختی داره ولی خیلی لذت داره
اول شناخت کافی پیدا کنید از کسی که قراره پدر این بچه بشه . ببینید اصلا میتونید در کنار هم زندگی کنید چه شخصیتی داره. بعد با بچه چه کنم چه کنم نکنید . به نظرم حداقل دو سال احتیاجه