2777
2789
عنوان

خوبه زود بچه دار شیم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست
از منی که بعد یکسال به خواست خودمون بچه دار شدیم بهت نصیحت راحت ۵سال برو عشق و حال کن  بچه بین ...

والا انقد تنهام توشهر غریب واقعا هیچ تفریح و عشق و حالی درکار نیست برام کار کردن بیرون روهم دوست ندارم 

من باشم حداقل یه سال نمیارم

چون باید مطمئن شم از زندگی م

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه اوردنی که داری، بیار و کلک کارو بکن، خودتو راحت کن

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
اگه مشکلی نداری از لحاظ پزشکی یه مدت بعد اقدام کن معلوم نمیکنه که با همون یه بار اقدام بچه دار بشی ی ...

خودمم ازهمین میترسم میگم شاید زمان بر باشه معلوم نیست

دقیقا منم مثل شما. تموم فک و فامیلامون و خانواده هامون شمالی. منو شوهرم تنهایی تو تهران زندگی می‌کنیم. منم ۲۷ و شوهرم ۳۰ بود عروسی گرفتیم یک سال بعد باردار شدم و بچمم ۹ ماهه شد. تنهایی داریم بزرگش میکنیم سختی داره چون هیچکی دور برمون نیست . ولی شیرینه خیلی دوستش دارم. خیلی منو شوهرم باهاش ور میریم بوسش میکنیم. سختی داره ولی خیلی لذت داره

اول شناخت‌ کافی پیدا کنید  از کسی که قراره پدر این بچه بشه .  ببینید اصلا میتونید در کنار هم زندگی کنید  چه شخصیتی داره.  بعد با بچه  چه کنم چه کنم نکنید . به نظرم حداقل دو سال احتیاجه

راستي من الان حاملم تنهای تنها نه‌ خواهر نه‌ مادر نه‌ برادر و زنداداش نه‌ پدر هیچچچچکی فقط و فقط خدا ...

مبارکتون باشه انشالله بسلامتی به دنیا بیاد منم توشهرغریب دیگه مثل شمام

اره اینم نکته مهمیه

دو تا از فامیلامون اینطوری شدن

فرتی بچه آوردن

بعدا فهمیدن نمیتونن باهم زندگی کنن

یکی یه دونه بچه طلاق انداختن رو دست ماماناشون

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا