2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به غذا وسواسم 

و هرجایی نمیرم و هر چیزی هم نمیخورم بخصوص الویه کوکو کتلت  سالاد ... از شستن صورت یا بعضی ها تو سینک ظرفشویی مسواک میزنن از ایتم بدم میاد 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من ب غذا وسواسم کلا برم مهمونی نمیخورم مگر ب سختی غذای نذری ک اصلا دست نمیزنم نمیدونم چرا😑

منم همینجورم ،اصلا از دست غریبها هیچی نمیخورم،😕😕😕😕برای همینم کم پیش میاد برم مهمونی ،😕😕برم مجبوری یه چیز میخورم ،مگه اینکه مطمئن باشم تمیزن

اتوی لباس

قرینه بودن

کف رو طی کشیدن

قبل هر بیرون رفتن دوش گرفتن

رو فرش حساسم 🥺😫🤕 

سینک تمیز

به دونه تفاله چای نباید رو سینک بمونه 

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
اویز لباساهمشون باید ی سمت باشن

منم دقیقا همین وسواس رو دارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

واینکه هرکس بیاد خونم باید دمپایی روفرشی بپوشه از جوراب دیگران بدم میاد بخوره ب فرشم نزدیکانم پاهاشونومیشورن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من به غذا وسواسم  و هرجایی نمیرم و هر چیزی هم نمیخورم بخصوص الویه کوکو کتلت  سالاد ... از ...

وای شما میگی مسواک و صورت 😕😕😕😕من یه بنده خدایی رو دیدم ک زیربغلشو تو ظرفشویی آب زد  ،یعنی هی دستشو میکشید زیربغلش هی میشست تو ظرفشویی😕😕

هر شش ساعت و شبا قبل خواب پاهامو می‌شورم 

هر موقع می‌خوابم کل رختخوابمو میگردم که مبادا یه مو روش باشه 

هر موقعی از روز می‌خوابم باید مسواک بزنم 

کلا رخت خوابم تمیز ترین جای دنیاست

وای شما میگی مسواک و صورت 😕😕😕😕من یه بنده خدایی رو دیدم ک زیربغلشو تو ظرفشویی آب زد  ،یعنی ه ...

باید اون ظرفشویی رو نابود کنن اثری ازش نمونه😷🤮🤢

بد دردیه واقعا😑

اره دقیقا ،و بدترش اینکه ک من همسرم خیلی بیخیال بود ،ازبس من هی گفتم از هرکی نگیر و نخور شاید دهن زده باشه شاید تمیز نباشه اونم الان وسواس شده  😂😂😂😂😂ولی راضیم از اینکارم😎

منم وسواسم ماهی یک بار پتو ها و هفته ای یک بار کلافه ها رو بالشی هارو میشورم لباسم هر روز میشورم ظرف ها اکثر با وایتکس میشورم دستشویی هر شب با حرمگیر  میشورم کلا خیلی میسابم بدنم از بین رفته شلوغی بهم ریختگی روانیم میکنه 

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
اره دقیقا ،و بدترش اینکه ک من همسرم خیلی بیخیال بود ،ازبس من هی گفتم از هرکی نگیر و نخور شاید دهن زد ...

من حتی ب بوی غذا حساسم بوش ب مزاجم خوش نیاد نمیخورم وسواس دارم حس میکنم بده