الان که زمان انتخاب رشته است گفتم شاید کسی بخواد درباره این رشته سوالی داشته باشه من خودم اتاق عمل یا همون سرجیکال تکنولوژی میخونم دوستامم ازمایشگاه و پرستاری
اگه سوالی داشتین بپرسید تاجایی که بدونم کمکتون میکنم🤍💫
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏