2777
2789
عنوان

اتاق عمل میخونم سوالی داشتین بپرسین🌱🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 10846 بازدید | 113 پست

سلام عزیزم. من دی ماه کنکور دادم باتوجه به درصدام میتونم اتاق عمل تهران یا ایران بیارم بنظرت خوبه؟ یا برم پرستاری

باتوجه به بازارکارش میگم که میگن کار نداره.. و اینکه خیییلی  خوشم میاد از این رشته فقط میترسم انتخابش کنم بعدا پشیمون شم که معلمی یا پرستاری نزدم 

سلام عزیزم. من دی ماه کنکور دادم باتوجه به درصدام میتونم اتاق عمل تهران یا ایران بیارم بنظرت خوبه؟ ی ...

سلام عزیزم

تاجایی که میتونی تحقیق کن ببین به روحیه و علاقت نزدیک هست یانه واقعا من ترم بالایی هام رو میبینم فقط علاقه و علاقه 

یه سری ها که منتظرن فقط شیفتشون تموم بشه برن از اتاق عمل بیرون یه سری ها از روی علاقه و یادگیری بیشتر میرن سرعمل و کاردانشجویی برمیدارن فقط میگم علاقه بعدش بحث مادی

اتاق عمل از لحاظ ارتقا بهتر از پرستاریه البته اگه زرنگ باشی

معلمی هم خیلی راحت تره نسبت به اتاق عمل و پرستاری

درحین تحصیل هم که حقوق میگیری خوبه

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تاجایی که میتونی تحقیق کن ببین به روحیه و علاقت نزدیک هست یانه واقعا من ترم بالایی هام ر ...

اخه به اتاق عمل علاقه پیدا کردم به روحیاتم میخوره از کار روتین و بی هیجان خوشم نمیاد 

اخه به اتاق عمل علاقه پیدا کردم به روحیاتم میخوره از کار روتین و بی هیجان خوشم نمیاد 

خوبه ولی بازهم تحقیق کن 

ازهرکی میتونی بپرس

من دوستم سر انتخاب رشته از بس پیگیر بود رفت دانشگاه علوم پزشکی از دانشجوها سوال کرد

بعدش رفت بیمارستان اموزشی  درمانی از کادر و پرسنل پرس و جو کرد

خلاصه کسی از تحقیق زیادی شکست نخورده

اینم بگم رشته اتاق عمل برای مهاجرت به خوبی و راحتی پرستاری نیست میدونم آلمان پذیرش اتاق عملش خوبه اونم چونکه دوستم میخواد بره میدونم.

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
خوبه ولی بازهم تحقیق کن ازهرکی میتونی بپرسمن دوستم سر انتخاب رشته از بس پیگیر بود رفت دانشگاه علوم پ ...

سلام ممنون میشم درخواست دوستی‌مو قبول کنید
یه سوال هم داشتم اونم اینکه میدونم اگه کسی اتاق عمل دانشگاه دولتی خونده باشه نمیتونه انصراف بده و باید بابت انصرافش جریمه بده. سوالم اینه که اون طرح اجباری هم واقعا اجباری عه و اگه نری باید جریمه بدی؟ مثلا من شاید کلا مدرک اتاق عملم رو نخوام و کلا نخوام طرح برم. آیا اجباره که حتما طرح رو برم؟ وگرنه جریمه میگیرن؟