2777
2789
عنوان

یعنی دانشگاه آزاد انقدر به درد نخور و چرته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 52 پست
ممنون از راهنماییت

منظورم از تجربه این بود که نمی دونم تو بازار کار چطوره ،خود من که راستشو بخای پشیمون شدم که تو دولتی نخوندم چون دانشگاه آزاد بغل گوشم بود و لازم نبود برم شهر دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطوری نیست این همه ادم موفق هستن که دانشگاه ازادی بودن.....من خودمم دولتی چیزای خوبی قبول میشدم ولی رشته ای که بهش علاقه داشتمو قبول نمیشدم برای همین رفتم دانشگاه نیمه ازاد و راضیم.چون استادامون اساتید شهید بهشتی و دانشگاه های تاپ هستن

برو رشته ای که علاقه داری تا حاضر باشی براش زحمت بکشی

مهم علاقست 

تو وقتی که یه چیزی علاقه نداشته باشی سخت تو اون رشته مدفق میشی 

تصور کن بری روانشناسی  یا حقوق... ذولتی

وقتی علاقه نداشته باشی نمیتونی به خوبی کار کنی همش صبح ها ک بیدار میشی میگی کاش اینو انتخاب نکرده بودم چمیدونم یا اینکه خودت واقعا فکز کن میتوتی بشینی با ادما راجب زندگیشون صبحت کتی یا نه/:

اگه شرایط مالیش رو داری بنطرم ازاد بهتره

بعد ولی یچیز دیگه ایم که هست برو یه رشته ای که واقعا تو اینده لنگ نمونی بتونی خوب دارمد داشته باشی🤨

نمیدونم واقها🤣🤣