یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم شما که امسال وارد نهم میشی تمرکزتون رو بزارید روی قبولی تیزهوشان و یا نمونه
مورد بعدی اینکه برای رشته تجربی نمرات دروس علوم و ریاضی خب قاعدتا مهم تره ، ولی خب برای اینکه مدرسه خوبی ثبت نام بشید به معدل کل شما نگاه میکنن ، پس باید تمام دروس رو با جدیت دنبال کنی تا معدلت ۲۰ بشه و بتونی در رشته علوم تجربی « الف » بیاری
[QUOTE=247670163] باید چ درسایی و نمره ام بالای به ظرفیت منطقتون ام بستگی داره ریاضی و علوم بالای ۱۹ باشی به نظرم چشم بسته میری ولی ۱۷و ۱۸ و ۱۶ هم احتمالش هست
بنظرم شما که امسال وارد نهم میشی تمرکزتون رو بزارید روی قبولی تیزهوشان و یا نمونه مورد بعدی ا ...
من مطمئنم حد اقل کم کمش ۱۹ رو گرفتم.
ولی میخوام بدونم مطالعات هم مهمه؟
من امسال برای اولین بار نمره تکوینی مطالعاتم ۱۶/۵شده من تا حالا نمره ای پایین تره ۱۷ نداشتم واقعا تعجب کردم وقتی نمره آمو دیدم الان هم میترسم برای نهم مطالعاتم کم بشه