2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چ درسایی و نمره ام بالای چند باشه؟

بنظرم شما که امسال وارد نهم میشی تمرکزتون رو بزارید روی قبولی تیزهوشان و یا نمونه 

مورد بعدی اینکه برای رشته تجربی نمرات دروس علوم و ریاضی خب قاعدتا مهم تره ، ولی خب برای اینکه مدرسه خوبی ثبت نام بشید به معدل کل شما نگاه میکنن ، پس باید تمام دروس رو با جدیت دنبال کنی تا معدلت ۲۰ بشه و بتونی در رشته علوم تجربی « الف » بیاری 

[QUOTE=247670163] باید چ درسایی و نمره ام بالای  به ظرفیت منطقتون ام بستگی داره ریاضی و علوم بالای ۱۹ باشی به نظرم چشم بسته میری ولی ۱۷و ۱۸ و ۱۶ هم احتمالش هست 

بنظرم شما که امسال وارد نهم میشی تمرکزتون رو بزارید روی قبولی تیزهوشان و یا نمونه  مورد بعدی ا ...

من مطمئنم حد اقل کم کمش ۱۹ رو گرفتم.

ولی می‌خوام بدونم مطالعات هم مهمه؟ 

من امسال برای اولین بار نمره تکوینی مطالعاتم ۱۶/۵شده من تا حالا نمره ای پایین تره ۱۷ نداشتم واقعا تعجب کردم وقتی نمره آمو دیدم الان هم میترسم برای نهم مطالعاتم کم بشه