2777
2789

بچه ها چند روز پیش با مامانم اسنپ گرفتم که بریم خونه نشستم تو ماشین دیدم مامانم میگه آقا توروخدا اون سمت من نیاد منم یهو ترسیدم فک کردم ملخ دیده گفتم چی شده مامان یهو دیدم صدای میو میو میاد دلم غش رفت گفتم مامان ملخ که نیست گربس دیدم گربهه از کنار صندلی داره نگام میکنه یهو پرید تو بغلم ولی خدا انقد بغلش کردم انقد نازش کردم پاستیلای پاشو آروم فشار میدادم دیگه مامانمم شل کرد بغلش گرفت خوشش اومد اینم بگم گربه خونگی بود و تمیز بود کاملا ازش مشخص بود لطفاً اگه می‌خواین بگید گربه نجسه نظرتون قابل احترامه ولی برای خودتون نظرتونو نگه دارید🫠بچه ها خیلی برای گربهع دلم تنگ شدا انگار تو همون چند دقیقه تو بغلم وابستش شده بودم اگه سرپرست خوبی بودم و شرایط داشتم حتما یک گربه واگذاری می‌گرفتم 🫠🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گربه رو فقط از دور و از تو گوشی دوست دارمبیاد نزدیک جیغ میزنمدست خودمم نیست

کاش شرایط داشتم ی گربه به سرپرستی میگرفتم من عاشق گربم حتی بیشتر از سگ مخصوصا نژاد اسکاتیش و بریتیش 

عاشق گربه هامولی اصلا کار درستی نکرده گربه اگه وحشی شه بزور باید جلوشو گرفتحتی خونگی ترین گربه هام د ...

اینو موافقم چون شاید هرکی هرکی دوست نداشته باشه که گربه تو اسنپ باشه خیلیا هم میترسن ولی خب من مشکلی نداشتم 🫠