2777
2789

درمان ک نداره.

تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه بددلی همسر دارم 

اوایل ازدواج بددلی می‌کرد حتی یکبار حرفش رو قبول نکردم و کوتاه نیومدم داد زد هوار زد نه طلاق گرفتم نه کوتاه اومدم گفتم من راحتم تو ناراحتی برو مهریه مو بریز صندوق دولت طلاقم بده خلاصه رفت پیش روانپزشک فهمید بددل و بیماره و الان سالهاست تحت درمانه و یک جنتلمن واقعیه 

تجربه بددلی همسر دارم  اوایل ازدواج بددلی می‌کرد حتی یکبار حرفش رو قبول نکردم و کوتاه نیومدم د ...

خوب اراده داشتی آفرین

من بعد 24 سال هنوز تو دستش اسیرم

الهی آن ده که آن به
خوب اراده داشتی آفرین من بعد 24 سال هنوز تو دستش اسیرم

من تقریبا ۳-۴ ماه جنگیدم قشنگگگگگگ وسط میدون جنگ بودم ولی برام مهم نبود میگفت در رو قفل میکنم گفتم اوکی میرم میشینم لب پنجره هوار میزنم پلیس بیاد 

انقدر قاطع بودم فکر می‌کرد حتما اینکار رو میکنم . البته مشکلش ریشه در کودکی ها و رفتارهای غلط عموهاش داشت که خوشبختانه با دارو و روان درمانی ۱۳ ساله داریم راحت زندگی می‌کنیم 

من تقریبا ۳-۴ ماه جنگیدم قشنگگگگگگ وسط میدون جنگ بودم ولی برام مهم نبود میگفت در رو قفل میکنم گفتم ا ...

من از اینکه صداشو بالا ببره و همسایه ها بفهمن میترسیدم الان نه آبرو برام گذاشته نه اعصاب آروم

با داد و بیداد و کتک زدن به هدفش رسیده همیشه

وقتشه بشم عین خودش

الهی آن ده که آن به
من از اینکه صداشو بالا ببره و همسایه ها بفهمن میترسیدم الان نه آبرو برام گذاشته نه اعصاب آروم با دا ...

اصلا نترس 

ببین کتک زد برو تو اتاق درجا زنگ بزن پلیس بگو داره منو میکشه بذار چندبار بیان صورتجلسه کنن 

داد زد تو داد نزن ولی کار خودت رو بگن بگو ناراحتی به سلامت من جام راحته

بگه  حرف باد هواست تو دادگاه اینو بگه قاضی به ریشش میخنده . حرف زد بگو هر وقت مرد بودی چشم ولی ...

سعی میکنم برای حقم بجنگم چون واقعا پررو شده

حس کنیز بودن دارم

الهی آن ده که آن به