2777
2789
عنوان

بچه ها من قبلا پشت سر یه نفر حرفی زدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 29 پست

کارت از غیبتم گذشته کارت تهمت بوده 

باید جلو همه  اونایی که این تهمت رو زدی بگی اشتباه کردی

از خودشم حلالیت بطلب حالا لزومی نداره توضیح بدی چکار کردی 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه الکی تهمت هرزگی بزنی به کسی نشنیدی میگن به کسی نسبتی نده وگرنه تا تو موقعیتش قرارنگیری از دنیا ن ...

اتفاقا چند روز بعدش خودمم که در حال غلطی بودم دستم رو شد😔

تو ادم با وجدانی هستی بابت اون حرفت لااقل احساس گناه میکنی و دوست داری جبران کنی،همین نشون میده ذات خوبی داری ،بعضی از دوستای من اینقدر پست و دو رو و دروغگو هستن بدون هیچ پشیمونی ،واقعا موندم انسان هستن یا نه ،بیشتر شبیه ابلیسن  ،،،شما باید مستقیم از طرف حلالیت بگیری اگه اهمیت نیدی به این موضوع اخه حق الاناسه ولی طوری نگو طرف دلش بشکنه و غصه بخوره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

باز خوبه از ته دل پشیمونی شمارشو پیدا کن و براش بنویس سال پیش این موقع ها پشت سرت حرفایی زدم ک سزاو ...

اخه یه جوریه که نمیشه مامانم بفهمه نمیزاره اینکار کنم بعدم زنداییم ممکنه دعوا راه بندازه😃

نمیتونم شرایطش رو ندارم پیش دو نفر تو پیام گفتم😔

به همون دونفر پیام بده بگو من اونموقع اشتباه کردم در مورد اون بنده خدا اون بنده خدا اینکاره نبوده خدا منو ببخشه

حتما به اون دونفر بگو

به خود زن دایی هم اگر دسترسی نداری مرتب براش طلب استغفار کن  

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بنظرم تو اون جمعی که بهش تهمت زدی دوباره قرار بگیر.. و  اونجا پیش همه ابراز پشیمونی کن  &n ...

به یه نفر گفتم که الان جرعت ندارم باهاش هم کلام بشم وگرنه میکشنم اون شخص نامحرمیه منم از همه چی از همه لحاظ پشیمونم

میگن شیطون هم از تهمت بدش میاد:))))

عزیزم من از یک سایت معتبر پرسیدم گفتن اینجور حق الناس ها با استغفار بخشیده میشه شما علاوه بر این برو به کسایی که تو اون جمع گفتی بگو اشتباه کردی و ذهنیت بقیه رو درست کن

اخه یه جوریه که نمیشه مامانم بفهمه نمیزاره اینکار کنم بعدم زنداییم ممکنه دعوا راه بندازه😃

پس در راهش ب نیتش خیرات کن قربونی کن براش

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
به همون دونفر پیام بده بگو من اونموقع اشتباه کردم در مورد اون بنده خدا اون بنده خدا اینکاره نبوده خد ...

یا اون دو نفر در ارتباط نیستم و به دلایلی اصلا نمیتونم در ارتباط باشم و نمیخوامم باشم

به نظرم که اگر بری به ایشون بگی و حلالیت بخواهی، بیشتر ناراحت میشه و قلبش هم میشکنه، کاش براش کار نیک کنی و استغفار کنی و اگر جاهایی تونستی ازش خوبی بگی تا جبران بشه