2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدائیش میترسید برای من جای تعجبه یه سریا از یه متن هم میترسن

عاره چون یادآور خاطرع میشه برام 

یا ندیدیشون یا حسشون نکردی تا حالا که از یه متن ساده هم بترسین و تعجب نکنی 😄

درمانگر ذهن و روح😌💜
یعنی چی سیاه بود میشه لطفا بیشتر توضیح بدی اندامش چه شکلی بود من از یه کاربر شنیدم ۲تا شاخ و یه دم د ...

😂😂😂💔

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
عاره چون یادآور خاطرع میشه برام  یا ندیدیشون یا حسشون نکردی تا حالا که از یه متن ساده هم بترسی ...

اتفاقا برای من پیش اومده ولی چون اعتقادی نداشتم و ندارم به نظرم توهمی بیش نبود یا تلقین.

۹۰درصد کاربرها هم میگن دیدن بخاطر تلقین و توهمشون بوده

به وجودشون اعتقاد دارم، ولی به ورودشون به دنیای ما اعتقاد ندارم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من توی یه خوابگاه خیلی قدیمی بودم  برای حدود دهه چهل یا پنجاه خیلی قدیمی اصلا هم بازسازی نشده& ...

اینم اضافه کنم که من  

خودم دانشجوی اون خوابگاه نبودم 

این اتفاقی که میگم زمانی افتاد که خوابگاه خیلی خلوت بود زمانی که اکثر دانشجو ها میرن خونه هاشو فرجه بین امتحانات بود 

یه شب یکی از دانشجو ها میره حمام میبینم صدای آب میاد از یکی از حمام ها

خب شک نمیکنه طبیعی اون همه حمام اونجا بوده 

وقتی حمام خودش تموم میشه میاد بیرون  

میبینم در حمام باز دوش آب هم باز همینجوری 

می‌ره می‌بنده 

میاد بره باز دوش باز میشه 

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  
خیلی مفصله..خونه ای که بچگی توش بزرگ شدم جن داشت حتی مادرمم میترسید شب تنها بمونیم خداروشکر از اونجا ...

ماهم خونه عوض کردیم دوبار خونه اولی تو حیاطمون ۳ نصف شب عروسیشون بود😐😐 هیس هیس ...

درمانگر ذهن و روح😌💜