2777
2789
عنوان

قرص ال دی

530 بازدید | 21 پست

سلام یه سوال دارم. قبل رابطه یا بعد رابطه قرص ال دی بخورم حامله میشم؟ 

الان هفتمین روز پریودیمه.. میگن که از پنجمین روز پریودی باید مصرف کنی تا ۲۸ روز بعد...بعدشم نامزدم نمیزاره میگه نه ضرر داره...قبل رابطه یا بعدش یدونه بخوری حامله نمیشی

میشه راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید 3ماه بخوری 28 روزه از ماه سوم جلوگیری میش برای حامله نشدن..

قبل یا بعدش هم یکی بخوری هیچ فایده ای نداره

درکل هم خیبی خیلی ضرر داره ادمو داغون میکنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ماه اول ک اصلا اثر نمیکنه  از ماه دومه  الانم لنوژیل باید میخوردی  یا چهارتا ال دی ...

تازه 8 تا باید بخوره 4 تا الان 4 تا 12 ساعت بعدش

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دختر اینجوری که نابود میشی کل هورمونات بهم میریزه همش لکه بینی داری و ....

نخوردم کههه... 

نمیزاره نامزدم بخورم.

میگه فقط یبار نمیخوام از کاندوم استفاده کنیم 

قبل و بعد رابطه یدونه ال دی میخوری.

قرص اورژانسیم میگه نمیخوری

باید 3ماه بخوری 28 روزه از ماه سوم جلوگیری میش برای حامله نشدن.. قبل یا بعدش هم یکی بخوری هیچ فایده ...

مزخرفترین قرص همینه

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
مزخرفترین قرص همینه

اره واقعا قرص های جلوگیر ادمو نابود میکنن همشون

باید 3ماه بخوری 28 روزه از ماه سوم جلوگیری میش برای حامله نشدن.. قبل یا بعدش هم یکی بخوری هیچ فایده ...

میگه یبار نمیخوام کاندوم استفاده کنم 

خب شما اگه میشه راهنماییم کنین

چه قرصی قبل یا بعد رابطه بخورم حامله نشم

نخوردم کههه...  نمیزاره نامزدم بخورم. میگه فقط یبار نمیخوام از کاندوم استفاده کنیم&nb ...

اصلا پیشگیری نمیکنه و اطمینانی بهش نیس اینجوری،اگه برا یدفعه هس خوب تنظیم کنین برای روزای امن دوره ی پریودت

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘