2777
2789
عنوان

بچه دیشب یه بچه مار کنار بالشت منو پسرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا امام حسین خودت رحم کن من چکار کنم این فامیلون هم فکر نکنم به زودی بیاد برای وسایلشون. همسرم هم عی ...

خب عزیزم زنگ بزن اتش نشانی

یا اگه شوهرت نمیزاره بگو اگهیه بلایی سر بچها بیاد من میدونم و تو

توی اون وسایل نیس ،از محل خونتونه ،آتش نشانی زنگ بزن بیاد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
دقیقا دو هفته پیش ظهر بودمن خواب بودم باز همون پسر کوچیکم میخواسته بره دستشویی درو مه باز میکنه یکی ...

قضیه جدی شدارزنگ بزن آتش نشانی ببین چی میگن چی میشه کرد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ای خدا دارم از ترس میمیرم

خونسردیتو حفظ کن برو خونه یکی از اقوام ،وسایلتونو بریزد حیاط کلرخونه باید سمپاشی

ما هم دیشب خواب بودیم.عقربی زیر پا پسرم بود حال من واقام خیلی بدشد.اقام خشکش زده بود .اگه عقرب میزد ...

همه عقربا نمیکشن 😐منو یکبار ۶سالم بود نیش زد