دیشب داشتیم فیلیم میدیم یهو پسر کوچیکم که بغلم بو جیغ زد مار. من باسرعت فرار کردم همسر برقا روشن کرد بله دید یه بچه مار کوچیکه کشتش. روی پتوی پسرم بود. اخه یه فامیلمون داره خونه میگیره.جا نداشتن چند تا وسایلش اورده گذاشته اینجا میگم احتمالا تو اونا بوده باشه دوساله آوردشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
خونسردیتو حفظ کن برو خونه یکی از اقوام ،وسایلتونو بریزد حیاط کلرخونه باید سمپاشی
ما هم دیشب خواب بودیم.عقربی زیر پا پسرم بود حال من واقام خیلی بدشد.اقام خشکش زده بود .اگه عقرب میزد ...
همه عقربا نمیکشن 😐منو یکبار ۶سالم بود نیش زد