2777
2789
عنوان

بچه دیشب یه بچه مار کنار بالشت منو پسرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر مارو در جریان بزار چه کردی

قل اعوذ برب الصحّت من کل شر (شر کل؟) عقرب و حیّه بحقّ يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَن تَنفُذُوْا مِن أَقْطَارِ السَّماوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانفُذُوْا لاَ تَنفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ (الرحمن33)

إِنَّهُمْ يَكِيدُونَ كَيْداًلا.وَأَكِيدُكَيْداًج فَمَهِّلِ الْكَافِرِينَ أَمْهِلْهُمْ رُوَيْداً (طارق17)

ایضاً:

مار و عقرب که کسی را ضرر رسانیدند این دعا را 7 بار خواند و دست خود را در جای گزند مالد، دفع شود:

وَإِذَا بَطَشْتُم بَطَشْتُمْ جَبَّارِينَ (شعراء130)

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
این بزرگی بود .مشکی مشکی ایقدمیترسم

خداروشکر اتفاق نیافتاده

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
  • به خاطر داشته باشید که مارها دوست دارند برای غذا شکار کنند. با چیدن میوه های افتاده و سایر منابع غذایی برای جوندگان، از ورود آنها به ملک خود و جذب مارها جلوگیری می کنید.
  • ترک ها را در اطراف فونداسیون، روی گذرگاه ها و اطراف ایوان های بتنی ببندید.
  • آفاتی مانند جوندگان را از بین ببرید و اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از بازگشت آنها انجام دهید.
  • خانه های پرندگان مارها را جذب می کنند و یک مکان ایده آل برای اختفا هستند. بنابراین همیشه هنگام نزدیک شدن مراقب آنها باشید و اگر حیاط شما مستعد مار است از نصب آنها خودداری کنید.
  • روغن بپاشید: برخی از روغن های ضروری از ورود مارها جلوگیری می کنند زیرا آنها بو را دوست ندارند. به عنوان مثال می توان به دارچین، میخک و اوژنول اشاره کرد.
  • از مواد دافع DIY استفاده کنید: مارها را با استفاده از محلول های DIY از جمله آمونیاک، موی انسان و سرکه دفع کنید. استفاده و ریختن سرکه سفید در اطراف استخر به عنوان یک دافع موثر برای دور کردن مار از اطراف استخر عمل می کند.
  • از تله های غیر کشنده استفاده کنید: تله های غیر کشنده را برای گرفتن مارها قرار دهید تا بتوانید آنها را به صورت انسانی گرفته و در مکانی جدید دور از خانه خود رها کنید.
  • از گیاهان دفع کننده استفاده کنید: مارها بوی گیاهان خاصی از جمله سیر، بادرنجبویه و گل همیشه بهار را دوست ندارند. برخی گیاهان دورکننده حشرات نیز برای فراری دادن مارها مفید هستند.
استاتر مارو در جریان بزار چه کردی قل اعوذ برب الصحّت من کل شر (شر کل؟) عقرب و حیّه بحقّ يَا مَعْشَ ...

ممنونم عزیزم این دعا روبخونم دیگه مار نمیاد سمتم

فدات بشم عزیزی     اگه اقام دیر تره اومده بود یا منا نیش میزد یا پسرمو .لامپا روشن کرد رو ...

چون تابستونه و گرمه فصل این خزندگانه

ممنونم عزیزم این دعا روبخونم دیگه مار نمیاد سمتم

از تو نت سرچ کن فک کنم باید بنویسی آویزون کنی تو خونت 

اما قشنگ فک کن داری خونه تکونی میکنی همه حای خونه همه سوراخ سنبه ها رو تمیز کن و مرتب ببین به چیزی برمیخوری شاید تو خیاطتون هستن