2777
2789
خانمایی که واکنش استعفرالله و مگه گوشته نشون دادن الهی گرفتار نشین جنین اهدایی برا زوجای ناباروره& ...

نشنیده بودم خب. انشالله خدا بهشون فرزند بده. من ک چیزی نگفتم سوال پرسیدم

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه
حالا چیشده مگه؟؟ خب نشنیده بودم حالا توکه بالای بیست سالی چه گلی ب سر مملکت زدی. 

زدم !

حداقل  وقتی چیزی رونمی دونم واطلاع ندارم بلدم ساکت باشم ونظر ندم اینجوری براهمه بهتره

دلی نمی شکنه !

دخترقشنگم بهار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه وقتی میخواین کامنت بذارید قبلش فکر کنید! شاید این تنها راهه واسه یه مرد و زن که ...

درک میکنم. انشاءالله خدا بهتون هرچی زودتر ی نی نی خوشگل تپل مپلی ناناز بده😍😍♥♥

زدم ! حداقل  وقتی چیزی رونمی دونم واطلاع ندارم بلدم ساکت باشم ونظر ندم اینجوری براهمه بهتره ...

نه دلشون نمیشکنه شما الانم بهتره مثل بقیه وقتا ک سکوت میکنی الانم ساکت باشی عزیزم اینطوری هم استاتر رو وادار نمیکنی دلش بشکنه هم منو عصبانی نمیکنی گلم

نه دلشون نمیشکنه شما الانم بهتره مثل بقیه وقتا ک سکوت میکنی الانم ساکت باشی عزیزم اینطوری هم استاتر ...

دیدی همه تاییدم کردن !پس مشخصه حق باکیه 

دخترگلم بهتره هروقت چیزی ندونی اظهارفضل نکنی کلا میگم 

ایام به کام

دخترقشنگم بهار
از وقتی نی نی سایت شده مهدکودک نی نی سایت به وضع دچار شدیم 

سنم کمه ولی 10برابر سنم درد کشیدم تو زندگیم کاش میدونستی من چی کشیدم تو این زندگی هیچوقت اینجوری باهام صحبت نمیکردی. نی نی سایت تنها دنیایی بود ک من از این زندگی جهنمم درمیام و لحظه ای ارام میگیرم. دلم خیلی شکست. ببخش استاتر اگ حرف بدی زدم باعث ناراحتیت شد

دیدی همه تاییدم کردن !پس مشخصه حق باکیه  دخترگلم بهتره هروقت چیزی ندونی اظهارفضل نکنی کلا میگم ...

باشه. همیشه همه جا تو زندگی کم اوردم و بقیع سن و سالام ازم پیشی گرفتن و رسیدن ب رویاهاشون. این دفعم باشه حق باشما. ای کاش یکمی از درد هام رو میفهمیدین شماها هیچوقت دلتون نمیامد اینجوری باهام صحبت کنین ای خدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سنم کمه ولی 10برابر سنم درد کشیدم تو زندگیم کاش میدونستی من چی کشیدم تو این زندگی هیچوقت اینجوری باه ...

مگه من شما رو ریپ زدم که میگی دلم شکست شما هم اگه میدونستی ۲ بار قبلا سقط کردم و مجبورم کنایه های دیگران رو بشنوم اصلا منو ریپ نمیزدی با همین دل شکسته که ۷ روزه سقط کردم دعا میکنم مشکلاتت حل بشه عزیز قصد توهین و دل شکستگی به شما رو نداشتم فقط منظورم شما نبودی

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐