2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب و بهانه گیری داعم گریه میکنه البته برای ۳ یا ۴ تا دندون اول اینجوریه بعدش دیگه ارومن 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
یکم تب و اسهال بی قراری آب دهان ؛همه چیو میبره سمت دهنش

از دیروز یهو تب کرد مدفوعش سبز رنگ شده گه گوداری اسهال میره گاز میگیره دکتر بردمش استامینوفن داد گفت تبش پایین نیومد چرک خشک کن آموکسی سیلین بده الا بازم تب کرده تبش ۳۷.۷ هست نمدونم چیکار کنم

دخترم همه زندگیمه😍😍
فرق میکنن بچه ها پسر من مث سرماخوردگی میشه چندروز ی مامانی بهم میگف بچه ش اسهال میشه  بعضیا ...

من بچم از دیروز خودبخود تب کرد دسشوییشم اسهال سبز رنگه بد اخلاقه گاز میگیره الانم تب داره خیلی میترسم چرا انقد تب داره

دخترم همه زندگیمه😍😍
من بچم از دیروز خودبخود تب کرد دسشوییشم اسهال سبز رنگه بد اخلاقه گاز میگیره الانم تب داره خیلی میترس ...

تبش نباید زیاد باشه فقط در حدی که حس میکنی پیشونیش از بقیه بدنش گرم تره

و خدایی که بشدت کافیست......