2777
2789
عنوان

تجربه از عوض شدن شخصیت و زندگی

265 بازدید | 5 پست

خودم خیلی تجربه ندارم ۱۸ سالمه

اما تنها نکته مهمی که خیلییی به نظرم مهمه اینه که به هم محبت کنید و عشق بورزید امروز به خودم گفتم اگر یه روزی ازدواج کنم بدون غرور و اینا بهش میگم هرروز قبل رفتن به سرکار منو بغل کنه

من خیلیی اهل عشق ورزیدنم و معتقدم که محبت ندیدن میتونه باعث مرگ یه روح بشه

مثل روح خودم که مرد وزندگیم تغییر کرد

ضعیف شدم گریه میکردم درسمو ول کردم صبحا خیلی دیر پاشدم رابطه ام با خدا افتضاح شد .شخصیت ام نابود شد زندگیم خراب شد.

الان تصمیم دارم ازصفر شروع کنم هم بمونم پشت کنکور هم رو خودم کار کنم

پیشنهادی دارین؟.

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افراط وتفریط توهرچیزی بده

همه چیز به اندازه

تلاشتوبکن، زندگی کن لذت ببر بوقتشم ی شاهزاده با اسب سفید میاد سراغت

من ۱۸سالم بود با اولین دوست پسرم ازدواج کردم بااینکه خیلی دوسش دارم واز زندگیم باتمام سختیا راضی ام اما اگه زمان به عقب برگرده بیشتر فکر میکنم

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
افراط وتفریط توهرچیزی بده همه چیز به اندازه تلاشتوبکن، زندگی کن لذت ببر بوقتشم ی شاهزاده با اسب سف ...

نه اشتباه متوجه شدی اصلا منظورم پسر نیس بابا

منظورم خانواده است

خیلی جاهایی که ضربه خوردم شخصیتم ضعیف شد به خاطر خانواده ام بود.

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

من بینهایت بامحبت و مهربون بودم . در حدی که یه روز خودمم حس کردم چقدر احمقم 

بعد هر روز بی احساس تر از دیروز . سردتر از دیروز . خودخواه تر از دیروز شدم 

نمیگم الان پشیمونم . اتفاقا خیلی راضیم که الویت اول و آخر تو همه چیز خودمم .. ولی میشد اینجوری نباشم و ذره ای دلسوزی برای بقیه هم بمونه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan