2777
2789
🤣🤣🤣 من نوه عمه ام بالاخره بعد از دو سال کنکور دادن  البته کنکور امسال ( ۱۴۰۱) میشد سومین ک ...

منم الان چش چالم در اومده از دست دور بریا 😭😂

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
تو اشناهایه ماهم طرف رتبش شده 90 تجربی حالا چی ؟ خواهر شهیده 😐😐😐  بعد جالبه ادعای باهوش بود ...

خوشبحال اینا خدا شانس داده بهشون 

والا نمیدونم صفرا دوران مدرسه رو باور کنیم که به چشم دیدیم یا این ادعا باهوش بودنشونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ میگم اینا که رفتن جنگ خیلی شرایط بدی تجربه کردن من یکبار رفتم اونجا اصلا دستشویی نبود اگرم ب ...

😂 ای خدا پس نوشجونشون از ماه پناه گرفتن الان ما باید زجر بکشیم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
😂 ای خدا پس نوشجونشون از ماه پناه گرفتن الان ما باید زجر بکشیم 

اتفاقا من همیشه به بابام میگم یک دست میدادی چیزی نمیشد خخخخخخ دست میخای چکار؟

الان راحت بودیم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خخخخخ میگم اینا که رفتن جنگ خیلی شرایط بدی تجربه کردن من یکبار رفتم اونجا اصلا دستشویی نبود اگرم ب ...

اگه فقط سختیشون این بود ..اون موقع زنده بودم هشت سالو لنگر مینداختم اونجا 

حمله نکردم راس میگم خب ۶۰هزار بشه ۳۵۵ خوبه تو قبولی اموزش پرورش حد نصاب معمولیا ۲۵ جانبازی ۵ این خوب ...

اگه مافیا نباشه بچه هایی که سهمیه هم ندارن میتونن رتبه خوبی بیارن از وقتی مافیا پاش به کنکور باز شد بچه هایی که شرایط مالی خوبی نداشتن موندن پشت کنکور 

مگه چه تعداد جانباز ۵۵ درصد داریم؟که بخوان جای دیگران رو بگیرن 

شهید ها زحمت کشیدن این درست

ولی قرار نیس چند تا آدمی که هیچی نمیفهمن از درس بیان دکتر ممکلت بشن . جون مریض دستشه .. طرف زیست رو منفی ۳ زده ، یعنی هیچی از زیست حالیش نیس بعد پزشکی اورده

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
بابای من که موقع جنگ ۳ سالش بوده  توقعی نمیشه ازش داشت

شما خوبه خیالت راحته انتظار نداری ولی ما.....

یکی از فامیلامون دانشگاه آزاد درس خوند فک کن واسه تفریح میرفت دانشگاه بعد که لیسانسشو گرفت باباش جانباز بود رفت بنیاد جانبازان پارتیش شدن الان مهندس ناظر شده 

خدایی حرصم نگیره از این بی عدالتی

شهید ها زحمت کشیدن این درست ولی قرار نیس چند تا آدمی که هیچی نمیفهمن از درس بیان دکتر ممکلت بشن . ج ...

هی این بی سواد ها هستن که باعث مرگ مریض میشن 

آقا درست اون موقع زحمت کشیدن الانم دارن حقوقشونو میگیرن از هزار تا امکانات برخوردارن......دلیل نمیشه الان بچه هایی که ی ذره درس نخوندن بهترین رتبه رو بیارن