2777
2789
عنوان

بچها بیاین توروخدا فشار خون بالا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار میزنه یازده رو هفت یبار میزنه دوازده رو هشت فک کنم دستگاه خراب شده نمیدونم چکارکنم سرشم شدید در ...

چند حپه سیر خام بده بخوره بعد ده دقیقه ببین سردرد بهتر میشه چای سرخ اگه داری بده بهش اگه سردرد تو ده دقیقه قطع نشد ببرش درمانگاه فشارش بگیره

سوره تکویر برای چشم زخم و سحر سه بار شب سه بار روز با صدای بلند 
یبار میزنه یازده رو هفت یبار میزنه دوازده رو هشت فک کنم دستگاه خراب شده نمیدونم چکارکنم سرشم شدید در ...

اگه سیزده هم باشع بالا نیس نترس فشارش خوبه کجای سرش درد میکنه من فشار خون دارم

منتظر روزای بهترم ✌

ببین سردردش میتونه دلیلای دیگه ایی داشته باشه

ولی اگه فکر میکنی ک فشارش خیلی بالاست هر ده تا انگشتشو سوزن بزن بذار خون بیاد

چیزی بهش نده چون هنوز مطمئن نیستی فشارش چنده

ی مسکنم بده بذار بخوابه شاید بخاطر کم خوابی کم ابی و... باشه

اگه فشارش رو بگیرید بیاد پایین ن چون مامان منم فشار داره زیر زبونی در کسری از ثانیه فشارشو میاره پا ...

زیرزبونی نمیتونم بهش بدم اخه فشاری نیست خیلی کم چی بشه فشارش بره بالا قرص فشار نمیخوره هنوز ولی میترسم بالا باشه 

چند حپه سیر خام بده بخوره بعد ده دقیقه ببین سردرد بهتر میشه چای سرخ اگه داری بده بهش اگه سردرد تو ده ...

شاید فشارشون پایین باشه یا همون ۱۱.۱۲باشه با سیر یهو افت فشار میگیرن اونجوری خیلی خطرناکه

بهتره هیچی نخورن

خب شاید فشارش میزون نیست و هی پایین و بالا میشه من مادرم فشار خونش بالاست گاهی فشارش همینجوری میشه ...

سرهمین بهش چای دادم گفتم پایینه بیاد بالا بعد باز گرفتم دیدم مختلف نشون میده

زیرزبونی نمیتونم بهش بدم اخه فشاری نیست خیلی کم چی بشه فشارش بره بالا قرص فشار نمیخوره هنوز ولی میتر ...

یه قرص استامینوفن بده بخوابه

شاید فشار عصبی بهش وارد شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم