2777
2789
عنوان

بچها بیاین توروخدا فشار خون بالا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 69 پست
ها چون مادر منم وقتی سر درد هست فشارش بالایه میگه همچی سرم درد میکنه که اخراش انگار صورتشم ورم میکنه ...

ماما منم انگار سرش سنگینه و خیلی عرق میکنه میگه حس میکنم یه کوه آتشفشانم ه قراره منفجر بشم خودش زود متوجه میشه فشارش بالاس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما منم انگار سرش سنگینه و خیلی عرق میکنه میگه حس میکنم یه کوه آتشفشانم ه قراره منفجر بشم خودش زود ...

افرین مادر منم عرق میکنن ..سردرد شدید ..بخصوص اگه یا دفعی ناراحت بشن استرس و اینا سریع بالا میزنه فشارش

جدی کی بود ..واویلا

اره تاپیکش رو چند وقت پیش زده بودن

تو نی نی سایت نگفته بودن دوغ بده

از آشناها گفته بودن به دخترش که دوغ بده  و بعد فوتش عذاب وجدان گرفته بود فکر میکرد که مامانش رو کشته 

افرین مادر منم عرق میکنن ..سردرد شدید ..بخصوص اگه یا دفعی ناراحت بشن استرس و اینا سریع بالا میزنه فش ...

مامان منم بعد از یه ناراحتی یا استرس بیشتر فشارش نیره بالا

و گاهی غذای سنگین بخوره

و  وقتایی که میخواد سرما بخوره اول فشارش بالا میره و با قرص و دارو پایین نمیاد بعد مریض میشه 

بچها ممنون از همتون هرکار کردیم دکتر نیومد فقط مسکن خورد خابید نبضشم گرفتم زیاد تند نبود بعد الان باز گرفتم قشنگ اروم بود نیم ساعت دیگه بیدارش میکنم اگه هنوز حالش بد باشه زنگ میزنم اورژانس ممنون ازتون بچها♥️♥️