2777
2789
عنوان

سیستم ایمنی قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اسی باز تو علتش فهمیدی من ۵سال دربه در نفهمیدم. ولی هیچ وقت بهش داروندادم.همیشه پاشویه و شیاف ی ...

ماهم بعد یکسال تشخیص دادیم. خیییلی سخته. خیلی تب بدیه‌ خدا سر کسی نیاره.‌

ماه بعد میره تو ۶سال. بخدا نمیدونم. فقط میدونم یهو دیگه خوب شد. از ۵سالگی به بعد

من فروردین امسال بردم دکتر طب سنتی‌ 

گفت علت این تبها از سردی معده س و داغی کبد .‌

دارو گیاهی و عرق گیاهی داد ک معده رو گرم ککه و کبدو خنک. سه دوره هم حجامت کرد . خداروشکر بهتر شد . 

اللن ک حدودا ۶ ماه گذشته واون تبها برنگشته‌ 

ولی خیلی مریض میشع 

ن عزیزم. ولی نزدیک تهرانیم تقریبا

اگه میتونی بیای تهران دکتر کنی تخصصش برای بچه هاست و کارش عالی 

طب سنتی هم دکتر مهرداد کریمی جز بهترینای طب سنتی هستش. ایشالا که بتونی بری پیششون و جواب بگیری. 

پسر داداش منم رفلکس و آلرژی شدید داشت با ۲جلسه رفتن کاملا خوب شد با کمترین و بی ضررترین دارو. دختر خواهرمم یبوست شدید بود که اونم خداروشکر خوب شد. اینا پیش دکتر کنی رفتن.

مطبش روبروی بیمارستان جم هستش

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

سلام من الان تاپیکتونو دیدم.پسر منم درگیر تب دوره ایه مارشاله از ماه پیش شروع شده اواخر سه سالگیه.من باید چیکار کنم متخصص میبرم باید دکتر خاصی ببرمش؟تبش شدیده هیچجورا پایین نمیاد شما دیگه بچتون خوب شد؟قبل شروع تبها علائمی داشت؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اگه میتونی بیای تهران دکتر کنی تخصصش برای بچه هاست و کارش عالی  طب سنتی هم دکتر مهرداد کریمی ج ...

دوست عزیز اگه براتون امکان داره راهنمایی کنید دکتر کریمی رو میشناسم ولی نتونستم ازشون وقت بگیرم میگن بیمار جدید قبول نمی‌کنند تو سلامتکده احمدیه شما چطور ازشون وقت گرفتید ؟ 

دوست عزیز اگه براتون امکان داره راهنمایی کنید دکتر کریمی رو میشناسم ولی نتونستم ازشون وقت بگیرم میگن ...

سلام گلم. من نزدیک ۷سال پیش، پیششون ویزیت شدم و اون موقع اگه اشتباه نکنم ۲-۳ماه توی نوبت بودم شایدم بیشتر. میتونین ببینید الان دانشجوهای دستیارشون کیا هستن، از طریق اونا نوبت بگیرید چون درنهایت دکتر کریمی ویزیتتون می‌کنه. من برای مادرم و مادر همسرم از طریق دستیاراشون نوبت گرفتم و بردمشون پیش دکتر کریمی.

سلام گلم. من نزدیک ۷سال پیش، پیششون ویزیت شدم و اون موقع اگه اشتباه نکنم ۲-۳ماه توی نوبت بودم شایدم ...

سلام عزیزم الان سلامتکده احمدیه هستند هر چی تماس میگیرم برای نوبت میره روی تلفن گویا و میگه نوبتی برای دکتر کریمی نمیدن دستیاراشون رو دوست عزیز از کجا باید پیدا کنم ؟

سلام عزیزم الان سلامتکده احمدیه هستند هر چی تماس میگیرم برای نوبت میره روی تلفن گویا و میگه نوبتی بر ...

من برای چندتا از آشنایان از طریق اینترنت نوبت گرفتم. فکر کنم باید بری سلامتی ه یا اگه تونستی تلفنی یپرسید