2777
2789
عنوان

سیستم ایمنی قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 52 پست
سلام عزیزم الان سلامتکده احمدیه هستند هر چی تماس میگیرم برای نوبت میره روی تلفن گویا و میگه نوبتی بر ...

من برای چندتا از آشنایان از طریق اینترنت نوبت گرفتم. فکر کنم باید بری سلامتی ه یا اگه تونستی تلفنی بپرسید 

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
سلام عزیزم الان سلامتکده احمدیه هستند هر چی تماس میگیرم برای نوبت میره روی تلفن گویا و میگه نوبتی بر ...

من برای چندتا از آشنایان از طریق اینترنت نوبت گرفتم. فکر کنم باید بری سلامتکده یا اگه تونستی تلفنی بپرسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زمانی که من میرفتم دکتر مردی و زارعی از دستیاراشون بودن ولی الان خودشون تخصص گرفتن و جدا کار میکنن. اینا هم خیلی خوبن مخصوصا دکتر زارعی

اگه میتونی بیای تهران دکتر کنی تخصصش برای بچه هاست و کارش عالی  طب سنتی هم دکتر مهرداد کریمی ج ...

ببین من دکتر کنی از همکاران مادرم بودن و میدونم که عالی هستن. اما در مورد دکتر کریمی یا دکتر خوب طب سنتی ازتون راهنمایی میخوام. برا خودم میخواستم برم