2777
2789
عنوان

سیستم ایمنی قوی

758 بازدید | 52 پست

من یه پسر ۵ ساله دارم.‌

از ده ماهگی تب های دوره ایش شروع شد ، ک داروش هم فقط کورتون.‌ بخاطر تبها هم کورتون زباد مصرف کرده هم بروفن و استامینوفن.‌

در کنار اینها بهش شربت تقویتی ایمونیس هم میدادم.‌

تبهای دوره ایش بهتر شده خداروشکر.‌

الان یکساله ک تقریبا هر ماه سرما میخوره یا رفلاکس معده داره (که فکر میکنم بخاطر مصرف بروفن و داروهای زیادی ک ایتفاده کرده معدشم حساس شده) بهش امپرازول میدادم ولی اگه یه روز نمیخورد رفلاکس برمیگشت. 

بردم دکار طب سنتی بهش بارهنگ داد خوب شد . 

دوباره اول مرداد مریض شد انتی بیوتیک و بروفن و شربت سرفه دادم .‌دو شبه رفلاکسش دوباره برگشته خیلی تو خواب سرفه خشک میکنه. 

تو رو خدا اگه تو این شبا دلتون شکست برا پسر منم دعا کنید 🥺🥺🥺.‌

طفلک انقد بهش گفتم اینو نخور، اونو نخور  واست خوب نیس ، هر چی میخواد بخوره میگه مامان میتونم .....

خیلی عذاب کشیده طفلک ، کاش خدا بهش رحم کنه 

خیلی دلم گرفته 😭😭

اگه کسی تجربه ای هم داره ممنون میشم بهم بگه‌ 

چیکار کنم مریض نشه.

از طرفی گرمیجاتم ک میخوره بدنش پر میشه از جوش. 

خیلیم دکتر بردم میگن باید پرهیز کنه. 

پرهیزاتم ک همش گرمیجاته.  سردیجاتم ک میخوره معدش اذیت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونستی آنتی بیوتیک زیاد باعث میشه باکتری های مفید بدنش از بین برن و بیشتر بیمار بشه یه دکتر متخصص ازونا که دارو کم میدن و هردارویی نمیدن پیدا کن ببر پیش اون ایشالا که خوب خوب میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند