2777
2789
عنوان

مصوبه كنكور1402

129 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها:

اگر ميخواهيدكه مصوبه كنكور1402لغو بشه يك دقيقه وقت بزارين و كارزار رو بدون هيچ هزينه اى وكاملا قانونى امضا كنيد براى لغو مصوبه.

بعضيا ميگن امضاى كارزار هيچ فايده اى  نداره ومصوبه لغو نميشه،ولى اگر حتى اين حرف حرفه درستى باشه شماحداقل تلاشتتون رو با چندتا كليك ساده انجام دادين. اين امضا هيچ مشكلى براتون ايجاد نميكنه وكاملا قانويه.

به اميد لغو مصوبه 

لينكش:https://www.karzar.net/51539

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصوبه به نفع پشت کنکوری هست

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
اگر كه تاثير معدل قطعى نبود من هزاران درصد با اين طرح موافق بودم 

ترمیم میزنی دیگه عوضش تا دی تو تمام کتابا رو خوندی اونایی که هنوز دوازدهمن باید تا دی تموم درسا رو تموم کنن برای اونا سنگین تره 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
ترمیم میزنی دیگه عوضش تا دی تو تمام کتابا رو خوندی اونایی که هنوز دوازدهمن باید تا دی تموم درسا رو ت ...

عزيزم من خودم درس ودانشگاهم تموم شده و خواهرم پشت كنكوريه 

وقتى تمام جوانب رو بسنجى با اتفاقاتى كه تو حوزه نهايى ميوفته ميبينى كه اون قدر ها هم اين طرح خوب نيست و سرپا تا ايراده 

بعد طبق قانون بايد از يكسال قبل هر تغييرى در كنكور اطلاع داده باشه 

عزيزم من خودم درس ودانشگاهم تموم شده و خواهرم پشت كنكوريه  وقتى تمام جوانب رو بسنجى با اتفاقات ...

یدونه ترمیم دیگه میری میزنی آسونتر از کنکور بیش تر از یک بارم شانس داری

در چه شرطی باید ترمیم معدل انجام بدیم؟؟؟ خواهشاً اگه میدونید راهنمایی کنید

عزيزم تو شهريور دقيقا ميگن كه چجوريه ترميم معدل 

ولى در كل معدل كتبى نهايى(نه معدل كل سال دوازدهم)بايد هجده وبالاتر باشه تا ترازه كنكورتون رو نكشه  پايين 

الان كارزارى كه تشكيل شده 52درصد امضا شده اگر بتونين اطلاع رسانى بكنيدكه امضا كنن افراد شايد بشه جاوى اين طرحه بى اساس رو گرفت 

یدونه ترمیم دیگه میری میزنی آسونتر از کنکور بیش تر از یک بارم شانس داری

ولى بازم شصت درصد كنكوره وشما حتى اگر بيست خالص رو هم كسب كنى بايد كنكور درصدهاى بالايى رو بزنى