توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مبارک باشه عزیزم نه کلا لتراکس اثر نداره رو بی بی چک
راستی یه سوال دارم
منم این ماه لتراکس خوردم سینه درد داشتم شماهم سینه درد داشتی؟و اینکه فقط حالت تهوع داشتم
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
مبارک باشه عزیزم نه کلا لتراکس اثر نداره رو بی بی چک راستی یه سوال دارم منم این ماه لتراکس خوردم & ...
موقعی ک میخوردم اره ولی بعد پنج رو ک دیگه تموم شد خوب شد سینم الانم ی هفته اس دل درد و کمردرد دارم دیگه دیشب و امروز صب بی بی انجام دادم دوتاش مثبت شد.حالا صب میرم برا از خداکنه اونم مثبت باشه
موقعی ک میخوردم اره ولی بعد پنج رو ک دیگه تموم شد خوب شد سینم الانم ی هفته اس دل درد و کمردرد دارم د ...
اهان خداروشکر شما زود نتیجه گرفتی
فک کنم لتروزول با من نمیسازه هروقت میخورم اثر نمیکنه و عوارض داره کلی
ایشالله جواب ازمایشت هن مثبت میشه عکس بی ب یچکتو بزار
ولی بنظرم زود نرو آزمایش کم نشون میده الکی نگران میشی
بزار از موعدت بگذره
اولی رو شب زدم گفتم شاید کاذب باشه دیگه دومی رو صبح ناشتا زدم
ای چان چقدرم پررنگ
مطمعا باش با این بی بی عدد بتاتم بالا میاد حتما لقاح زود اتفاق افتاده که اینقدر بی بی چکت پررنگه