2777
2789
عنوان

بی بی چک، ۱۴ روز بعد از hcg + تصویر

778 بازدید | 21 پست

خانوما، من امروز روزِ ۱۴ بعد از hcg هستم.

صبح ساعت ۱۰ یه بی بی زدم، اول یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ بود، بعدش این رنگی شد.

اینم بگم که دیروز که روزِ۱۳ بعد از تزریق آمپولم بود، ساعت ۱۰ و ۱۱ صبح بی بی زدم و خیلی کمرنگ تر از این بود. 

به نظرتون جای امیدواری هست؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9153769/همه-منتظرای-بچه-بیان

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگاری یه هاله ای داره درسته

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
آره، هاله رو به وضوح می بینم اما نمی دونم تثر آمپول هست یا بارداری؟ پامم نمیره برم آزمایشگاه..میترس ...

ان شاء الله که مثبته عزیزم بد به دلت راه نده و توکل کن بخدا 

فردا صبح با اولین ادرار دوباره امتحان کن ببین چی میشه

بنظر من که مثبته 

قربونت برم عزیزم، ممنونم ازت، ان شاالله که خیر باشه هرچی که هست

خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله