2777
2789
عنوان

بی بی چک، ۱۴ روز بعد از hcg + تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زود زدی صبر کن منم همینطوری شد

خواهرمم حرف شمارو زد. 

ولی رو حساب تجربه ای که سره دخترم داشتم و ۴ روز به موعدم  بی بی چکم مثبت شد، همه ش توقع داشتم الانم زود مثبت بشه ولی نشد..

این چند روز مدام خوابای آشفته می بینم، حتی توی خوابم ناراحتم.

این ماه عکس رنگی رحم گرفته بودم، لتروزول، آمپول سینال اف، آمپول hcg، دوتا فولیکول خوبم داشتم، حتی دکتر گفت ممکنه دو قلو بشه...

ولی آخرشم هیچی به هیچی...

عمیقا ناراحتم..

خواهرمم حرف شمارو زد.  ولی رو حساب تجربه ای که سره دخترم داشتم و ۴ روز به موعدم  بی بی چک ...

اولا که خدا بزرگه ..هنوز خیلی  فرصت داری

دوما هنوز که پریود نشدی. تا وقتی لانه گزینی اتفاق نیفته و هورمون بتا ترشح نشه بی بی چک مثبت نمیشه تو ازون توی دلت چخبر داری اخه که ناامید شدی.

فردا صبح بازم بزن ولی حسابی بذار ادرارت غلیظ بشه. آب نخور قشنگ تا میتکنی دستشویی نرو. بعدشم دو تا همزمان بزن نتیجه رو ببین

انگاری یه هاله ای داره درسته

سلام خوبین؟ یکی از آشناهامون پایانامش در خصوص سلامت زنانه. اگر این پرسشنامه رو چند دقیقه وقت بذارید جواب دید یا اگر کسی رو می‌شناسید واسش ارسال کنید ممنون میشم.
لینک پرسشنامه: https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv