2777
2789

سلام بچه ها

بچه ها مگه خداوند خودش نگفته که انسان ها اشرف مخلوقات و بالاتر از انسان ها هیچ موجود دیگه ای نیست؟؟؟؟

خب پس چه طور یه سری موجودات مثل اجنه و.... میتونن انسان ها رو که ازشون برتری داره رو اذیت کنن؟؟؟

مثلا میگن فلانی جن زده شده و... خب جن مگه قدرت و عقلش از انسان کمتر نیست؟؟؟پس چه طور میتونه انسان و اذیت کنه؟یا به کالبد دنیوی اون بره؟؟؟

خودم یه جوابی براش که الان مینویسم اما مطمئن نیستم در موردش

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر من اینه که بعضی از انسان ها(تقریبا در این عصر جدید و... ۸۰ درصد انسان ها یا شاید هم بیشتر)

نتونستن به اون حدی که باید از علم و... برسن که قدرت مقابله با موجودات دیگه رو ندارن و باید خودمون و از نظر علمی،قدرتی،ایمان و.... افزایش بدیم،اما چه طوری؟؟؟میشه بهم توضیح بدید لطفا؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

مثل شیطان دقیقا

که انسان رو وسوسه میکنه

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

من شنیدم جن ها فقط عقل دارن هیچ احساساتی ندارن 

یه تعدادشون نگهبانان هستی و جهان هستن 

اگر ما به محیط زیست و هستی آسیبی بزنیم میان اذیتمون میکنن و چون احساسات ندارن اذیت کردنشون هم سخته

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

انسان از خاک آفریده شده جن از آتش  بعضی از جن ها حتی میتونن جسم رو به انرژی تبدیل کنن مثل بردن تخت حضرت سلیمان برای ملکه سبا   جن ها هم مثل انسان ها خوب و بد دارن و ممکنه از قدرت هاشون سواستفاده کنن

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
اجازه اینکارو نداره ولی از دستور خدا سرپیچی میکنه همونجور که ببر و پلنگ از ما پایین ترن ولی میتونن ...

خب ببین ببر و پلنگ حیوان هستند و هر انسان عادی میتونه اون ها رو ببینه و حتی الان بعضی از این حیوانات هم پیش انسان ها زندکی میکنن 

اما اون موجوداتی که من میگم قابل دیدن نیستن حداقل برای یک انسان ساده 

و اینکه اگه از دستور حدا سر پیچی میکنن و به بالاتر از خودشون بی احترامی یا .... میکنن چرا جوابشون داده نمیشه؟به نظرم انسان ها باید قدرت مقابله به مثل داشته باشن،مثلا اجنه میتونن انسان ها رو ببینن ولی بیشتر انسان ها نمیتونن اون ها رو ببینن اینه که ذهن من و درگیر کرده

خا سم هم خدا آفرید 

ولی آدما کاری میکنن ک بشه بقیه رو باش مسموم کرد 

جن هم همینطور🚶

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               
من شنیدم جن ها فقط عقل دارن هیچ احساساتی ندارن  یه تعدادشون نگهبانان هستی و جهان هستن  ا ...

اتفاقا من برعکس همین و شنیدم😂

اینکه عقل ندارن اما احساس دارن مخصوصا کینه و حسادت

انسان از خاک آفریده شده جن از آتش  بعضی از جن ها حتی میتونن جسم رو به انرژی تبدیل کنن مثل بردن ...

خب کاملا درسته حرفتون و منطقی،اما چرا انسان ها نمیتونن این کارها رو بکنن؟مگر نه اینکه ما اشرف مخلوقاتیم؟چرا ما مثلا  قدرت دفاع از خودمون در برابر موجوداتی و نداریم؟؟؟یا حتی چرا نمیتونیم خودم ن در برابر طلسم و... از خودمون محافظت کنیم؟؟؟من واقعا نمیتونم درک کنم 

بسم الله بوگو میرن😂 شوخی#  

😂😂😂😂

خب ببین ببر و پلنگ حیوان هستند و هر انسان عادی میتونه اون ها رو ببینه و حتی الان بعضی از این حیوانات ...

شما سعی دارید قیاس من رو مع الفارق جلوه بدید درحالیکه اینطور نیست!

بنظرم رابطه انسان و جن دقیقا مثل رابطش با حیوانات وحشیه

فقط جنس موجودی که باهاش سروکار داریم متفاوته

و اینکه همونطور که عده ای از جن ها کافر میشن و پا به دنیای انسانها میذارن،انسانهای کافر روهم داریم که با اجنه در ارتباطن و خدا سزای هر دو گروه رو میده

و اینطور نیست که همه جن ها توانایی دیدن آدما و رفت و آمد به دنیای مارو داشته باشن

ی جور دنیای موازیه که رد شدن از مرزش به معنی شکستن قانون الهیه

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151