2777
2789
عنوان

کسی اینجا رژیم کتوژنیک گرفته

1965 بازدید | 34 پست

اگه گرفته بگه چقدر کم کرده برگشتم داشته وزنش

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

هنوز نه سخته هی میخام بگیرم ولی 

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نه سخته هی میخام بگیرم ولی 

اره اولش سخته ولی کاهش وزنش زیاده

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

نگیرین‌ خانوما بده 

بهترین رژیم کالری شماری و ورزشه‌ در روز حداقل ۱ساعت رقص شدیده 

که هم سایز کم میشه هم وزن

اما اگه براتون فقط عدد ترازو مهمه از این رژیم استفاده کنید و برگشتشم‌ ببینید 

ولی اگه دنبال سایز و کم کردنین‌ والری شماری کنید و قند و فست فود به طور کامل حذف کنید 

من خودم نتیجه خیلی زیادی دیدم اینیم که میگم نه اینکه بگم بیشتر از شما میدونم نه تجربه بیشتری دارم 

موفق باشید❤

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
نگیرین‌ خانوما بده  بهترین رژیم کالری شماری و ورزشه‌ در روز حداقل ۱ساعت رقص شدیده  که هم ...

ممنون عزیزم،هررژیمی که بگیری و بعد رها بشه و سبک زندگی برگرده به قبل باز برگشت داره من با کالری شماری ۳۵ کیلو کم کردم ولی بعد که ولش کردم از قبل بیشتر چاق شدم

ممنون عزیزم،هررژیمی که بگیری و بعد رها بشه و سبک زندگی برگرده به قبل باز برگشت داره من با کالری شمار ...

من 11تا کم کردم ولی الان استپ هستم

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
ممنون عزیزم،هررژیمی که بگیری و بعد رها بشه و سبک زندگی برگرده به قبل باز برگشت داره من با کالری شمار ...

خاهش میکنم❤

نه اتفاقا عالیه‌ شاید شما از کالری مجازتون‌ کمتر خوردین که باز برگشته‌ یا زیاده روی کردین 

من خودم ۲۵کم کردم هنوزم دارم ادامه میدم برنگشته

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
من 11تا کم کردم ولی الان استپ هستم

تو چند وقت؟ کربتو کمتر کن تا از استپ در بیای

خاهش میکنم❤ نه اتفاقا عالیه‌ شاید شما از کالری مجازتون‌ کمتر خوردین که باز برگشته‌ یا زیاده روی کرد ...

خب من خیلی دیر و سخت وزن کم میکنم برا همین کالریمو کم کردم موهامم ریخت بعدش که مثل قبل خوردم برگشت

تو چند وقت؟ کربتو کمتر کن تا از استپ در بیای

تو دو ماه الان دارم خودمو میکشم حتی ی کیلو هم نمیاد پایین

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
خاهش میکنم❤ نه اتفاقا عالیه‌ شاید شما از کالری مجازتون‌ کمتر خوردین که باز برگشته‌ یا زیاده روی کرد ...

شما روزی چند تا میخوری؟ 

من 1300تا میخورم گاهی صد تا بالا یا پایین میشه  ولی الان استپ شدم

ببین یکی دوروز چیت کن و بعد باز رژیمو از سر بگیر،یا از قسمتای بالای هرم بیشتر بخور یه شوک بده

کالری شماری تو کتو نداریما

ببین یکی دوروز چیت کن و بعد باز رژیمو از سر بگیر،یا از قسمتای بالای هرم بیشتر بخور یه شوک بده

من گرفتم 

دی ماه سال قبل

بیست کیلو کم کردم توی سه چهار  ماه البته

ازرژیمم یه مدت کوتاه  دراومدم  به خاطر کرونا،،سه کیلو برگشت

الان دوباره شروع کردم

کاهش سایزش عالیه 

هیچ خطری هم نداره ولیی به شرطی که خوب رعایت بشه

ناخنک نزنی،،چون کبد اسیب میبینه 

استویاا استفاده کن اگه نمیتونی بدون شیرینی رژیمو ادامه بدی

فوق العاده است کتوزیس بودن 

دیدین بعضی داروها به یکی میسازه به یکی نه؟

رژیم هم همینجوره

اصولی و درستش پیش بری  موفق میشی

من توی رژیم کتو فقط هرمش رو گذاشتم جلوی چشمم ،،تا حد سیری میخورم ولی خودمو گول نمیزنم به هرحال رژیمم دیگه

از ماه دوم پیاده روی نرم میکنم گاهییی

نشد هم نشد