2777
2789
عنوان

سفره ی علی اصغر دارم الان نیت کن

210 بازدید | 24 پست

سلام الان سفره ی حضرت علی اصغر دارم 

به نیت حاجت روایی صد تا صلوات برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان به نیت علی اصغر بفرستید 

برای حاجت روایی تون 🌹

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعامی کنم باردار بشم التماس دعا دارم یاطفل شهید اباعبدالله 

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

توروخدا دعا کن بچه دار بشم سال دیگه منم همین موقع سفره علی اصغر بندازم

خدایا

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

دعام کنید خدا یه نی نی بم بده...خیلی سخته انتظار...دارم داغون میشم...

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...

دعا کنید روز تاسوعا بیبیم مثبت شه یا علی اصغر کمکم کن😔

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚