2777
2789

سلام

من حدودا ۲۲ روزه عمل کردم دماغم خیلی زشت شده از جلو سوراخاش خیلی معلومه خیلی بده خیلی اعصابم داغونه حس میکنم نوکش باید پایین تر مییود ولی بالاست انگار و کوتاهم شده خلاصه اینقدر ناراحتم حد نداره صورتمم گرده خودمو تو آینه میبینم انگار مث خوکیه😭 میدونم الان میگید ورمه و این حرفا ولی من هرچی کلیپ و عکس دیدم حتی بعد برداشتن‌گچشون هیچکدوم مث مال من بد نبودن  شاید ورم کرده بودن ولی از روبه رو خوب بودن نمیتونم تحملش کنم حالم از خودم بهم‌میخوره بینیم فکر کنم نیمه گوشتیه 🥺😭

دکتری که پیشش عمل کردم اشناهام همشون راضین هی بینی من این وسط بد شده انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بزار 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

دوستان منم عکس بینیم رو بزارم دوسالونیمه عمل کردم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بینی من فقط مشکلش نوکشه ک بیرونه و پره هاش بابد جمع تر میبود ک تصمیم دارم فردا برم پیش دکترم بگم ترمیم کنه 

به چهرت میاد خوش بحالت  وقتی تازه عمل کردی(یکی دوماه اول) چقدر سربالا بود و از روبه رو چ ...

نوکش سربالا بود و ورم داشتم من بینیم کامل استخوانی بود بعد کم کم نوکش اومد پایین‌تر

حس میکنم کمی از پایین عکس گرفتی. بینیت شبیه بینی میلادخواه شده

میلاد خواه کیه