2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 55 پست

باید از دکتر می‌پرسید کی نزدیکه چون میخام بگم همسرم بیاد.  ....آخه یه وقتایی یکی دوسانتت باز میشی ولی رو همون یه هفته میمونه ....بنده خدا بنظرم شوهرت حق داشت ..‌‌‌‌‌‌‌چون  منظورش این بود یکی دو روز به زایمان بیام ...

نمیدونم باردار شدی یا نه هر کار کنی نمیتونی به روحیات تسلط داشته باشی

بله من دوتا بچه دارم دومي يه سالشه ولي خوب شماهم بايد دركش كني به خدا خيلي اقاس اجازه داده ١٠روز بري پيش مامانتون  اونجا هم زايمان كني همسر منم خوبه ولي همسر شما انگار خيلي بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شاید اونجا معذبه.راست گفته چرا اینقدر زود خبرش کردی میزاشتی دردات شروع بشه بعدا.منم خونه ی پدرم ی ...

ما 7 ساعت راهه 

بعدشم من هم بیمارستان هم دکتر بهم گفت نزدیک زایمانته

دیگه روحم ک خبر نداره قراره چی پیش بیاد

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
عمدی هم نباشه مگه دست منه زایمان بخدا دلم مث چی شکست خودم کم دلشوره دارم اصلا بدم اومده ازش

ببین اصلا ممکنه تو حالا حالاها زایمان نکنی.شاید دیر باز بشی دوست من رفت معاینه ۳ سانت بود گفتن برو دردات که شروع شد بیا این دردش ده روز طول کشید.هرروز میرفت چکاپ 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بله من دوتا بچه دارم دومي يه سالشه ولي خوب شماهم بايد دركش كني به خدا خيلي اقاس اجازه داده ١٠روز بري ...

عزیزم چه ربطی به آقا بودن داره

شوهرم میدونه خانوادم چجوری ازم نگه داری میکنن چون خودش زیاد بلو نیست کلا سپرده دست اینا

تازه من فکر میکنم از سر خودش باز کرده

ما 7 ساعت راهه  بعدشم من هم بیمارستان هم دکتر بهم گفت نزدیک زایمانته دیگه روحم ک خبر نداره قر ...

خب ببین کپسول گل مغربی استفاده کن که رحمت زودتر باز بشه.زایمانتم راحتتر میکنه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
باید از دکتر می‌پرسید کی نزدیکه چون میخام بگم همسرم بیاد.  ....آخه یه وقتایی یکی دوسانتت باز می ...

بخدا پرسیدم

من دوروزه دارم لک میبینم 

دهانه رحمم باز شده فقط هنوز دردام شروع نشده

دیگه منک خبر ندارم چی پیش میاد

حالا نزدیک زایمان‌ت هست حرص نخور خودش فهمیده اشتباه کرده 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم چه ربطی به آقا بودن داره شوهرم میدونه خانوادم چجوری ازم نگه داری میکنن چون خودش زیاد بلو نیست ...

اگز اونجا نمی بردن کی می رفت سره کار هزینه بیمارستان و یک بچه کم نیست عزیزم یکم حساس شدی

مردا همینن دقیقا منم روز زایمان باهاش قهر بودم وقتی اومد دیدن بچه اینقد خجالت زده بود... ولی دیگه چ ...

منم فکر میکنم هیچوقت فراموش نکنم ک چجوری باهام سرد بود

من گفتم بیاد که از نظر روحی منو تامین کنه نه اینکه فقط منتظر باشه من بگم آخ بگه پاشو بریم بیمارستان

اونکه بابام اینا هستن ببرنم

ببین اصلا ممکنه تو حالا حالاها زایمان نکنی.شاید دیر باز بشی دوست من رفت معاینه ۳ سانت بود گفتن برو د ...

😔😔😔 منم گفت 3 سانتی

بخدا پرسیدم من دوروزه دارم لک میبینم  دهانه رحمم باز شده فقط هنوز دردام شروع نشده دیگه منک خ ...

اسی اگر لک داری پس هر لحظه ممکنه زایمان کنی شاید زایمانت بدون درده.اصلا هیچ انقباضی نداری؟