2777
2789
عنوان

بیداریا بیان اعلام حضور

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 43 پست
الهی بگرررردم  همسرته یا دوست و اینا ؟

نه خداروشکر همسرم نیست 

دوست بودیم یا هستیم نمیدونم ولی چون اعتماد ندارم کلا بهش اجازه ی عبور از خط قرمزارو هیچ وقت بهش ندادم .

من داغ مو رو دلش میزارم ولی اخر این فیلم سینماییشو دوس دارم ببینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مت خاب بودم الان بیدار شدم

میگم چرا مادرشوهرم و خواهر شوهرام پیش مردم انقدررررر باهام خوبن منم باهشون خوب میشم طوریکه همه میگن چه عروس و مادرشوهری،چه روابطی انگار مادر دخترن حتی صمیمیتر،اما تو خونه و تنهایی کلا عوض میشن.من بیچاره م هر دفه گول میخورم☹☹

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مت خاب بودم الان بیدار شدم میگم چرا مادرشوهرم و خواهر شوهرام پیش مردم انقدررررر باهام خوبن منم باهش ...

من خودمم همینم زود گول میخورم البته الان خییییلی بهتر شدم روی خودت کار کن البته تینکه تو جمع هواتو دارن خوبه بابا بزار الااقل اونجا کیف کنی 

من خودمم همینم زود گول میخورم البته الان خییییلی بهتر شدم روی خودت کار کن البته تینکه تو جمع هواتو د ...

من دوس دارم همیشه خوب باشیم،بیچاره من☹

اره اگه تو جمع تو ببینی میگی این عروس و خونواده ش هر فرشته ان،البته منم خیلی خوب میشما بعدش انگار نه انگار،خیلی دلم اینسری شکست،بخاطر سادگی و دل مهربون و صاف خودم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
فشار روحی وروانی که نزاشته راحت بخابم  ترک کردن من بعد چندسال بالااوردن با معده خالی ببخشید

عزیزم همه این روزایی ک تو گذروندیو منم گذروندم

چقدر شبا تا صب راحت نخوابیدم و جوشن کبیر خوندم

چقدر با گریه از خدا التماس کردم برگرده و چقدر واسه اومدنش فا‌ل گرفتم 

اما میخوام بگم میگذره 

من ی وقتایی اینقدر حالم بد بود میگفتم خدا ادمی ک سکته میکنه مگه چقدر از من حالش بد تره ؟ تموم دردای عصبی اعم از معده درد و استخون درد گرفته بودم

ولی گذشت

چند ماه ک بگذره ب خودت میای و برات کمرنگ ‌میشه

الان واسه تو ۱ ماهم نشده من نزدیک ۹ ماه گذشته ولی اوکیم ی وقتایی ی دلتنگی‌ کوچیک میاد سراغم 

توکل کردم ب خدا میدونم هرچی صلاحه رو رقم میزنه

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |
عزیزم همه این روزایی ک تو گذروندیو منم گذروندم چقدر شبا تا صب راحت نخوابیدم و جوشن کبیر خوندم چقدر ...

ن مال من تازس توخابم همش حالم بده انگار خاب نیستم،ان شاءالله توکل بخدا