2777
2789

منم کم تحملم😞

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحملم زیاده حداقل بیشتر از شوهرم 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

من خیلی استرسیم تا ی چیزی میشه خواب و خوراکم کنسل میشه همش میرم تو فکر ناخنامو میجوعم با موهام بازی میکنم و کلا اروم و قرار ندارم

ولی شوهرم برعکسسسس

لم میده به مبل پاشو میندازه رو اون یکی پاش با کماااال ارامش تخمه میخوره و تلویزیون میبینه 

به صبوری تو فامیل و خانواده و دوستان و محل کار معروفم همه میگن خخخخخیلی صبورم و استانه تحملم بالاست

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
من خیلی استرسیم تا ی چیزی میشه خواب و خوراکم کنسل میشه همش میرم تو فکر ناخنامو میجوعم با موهام بازی ...

دقیقا شوهرت مثل مهران جون من شوهرم اون خیلی خونسرد ولی بخیال نیست مشکلرو حلش میکن ولی با حوصله

خیلیم همه فن حریف عاشقشم هیچی نیست که تو خونه نتون حلش کن