2777
2789
عنوان

دخترم خیلی عصبیه چیکار کنم؟؟؟

4760 بازدید | 43 پست

دخترم ۱۲ سالشه اصلا رفتار خوبی نداره هی داد و هوار راه میندازه آخر سر هم میاد میگه ببخشید(مدام میگه ببخشید)

خیلی اذیتم میکنه هی میگه تو فلانجوری،تو بهمانجوری و.... اونم جلو خواهرام

آخر هم یه اخمی بهش کردم(باور کنید اعصابمو داغون کرد) صد بار گفت فقط بزار بریم خونه 

خیلی حساس و عصبی شده قبلا اینجوری نبود اصلا

به جز روانشناس هم راه حل دیگه بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن بلوغه عزیزم 

واکنش نشون نده حتی اگه بدترین حرف هارو بهتون زد 

زمانی که عصبی میشه خیلی آروم بگین که مشکلشو بهتون بگه 

یه باشگاه ورزشی مثل بوکس بفرستش که تخلیه بشه 

بهش خیلی کمک می‌کنه 

سن بلوغشه، ولی معلومه از ی چیزی خیلی ناراحته. درسش ضعیف شده؟ مدرسش عوض کردین؟ چی بوده؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم باهاش کل کل نکن

اون اول نوجوانیه و هورموناش بهم ریخته اما شما بالغی گلم.

صبور باش

کتابهای رفتار با نوجوان بخون

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

فقط روانشناس تا بدتر نشده

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱