2777
2789
عنوان

خواهرم خوشگله

289 بازدید | 22 پست

دوستان خواهرم خوشگله، هر جا میره بهش میگن چقدر خوشگلی، یعنی دیگه حد نداره همه میگن 🤦‍♀️ 

هر کی میرسه هی میگه خوشبحالت چه ابروهات خوبن چه صورتت صافه 😂

خوشبحالت مژه هات اینطورن و..... 

از بس میگن خوشگلی خیلی بلا سر صورتش اومده چشم و ابروش هر وقت میره یه جا به شدت ریزش میگیره و صورتش جدیدا جوش زده اصلا جوش نداشت. 

الان حدود یه هفته اس فوبیا گرفته سر صورتش 🤦‍♀️🤦‍♀️ هی میگه تصادف نکنم صورتم یجوری بشه

نکنه آتیش بگیره صورتم 

مغزم خوردددد 

چیکارش کنیم؟؟؟ 

💜Army. For ever💜✌️

با اجازه یاسی 

این بیوگرافی چه معنی میده👑؟

این 

👑

برای اینکه دیگران رو دوست داشته باشی باید اول عاشق خودت بشی؛ یعنی عزت نفس رو جایگزین عدم عزت نفس و غرور کنی🐝 هر روز تمرین کن، سعی نکن شبیه کسی بشی تو باید بهترین خودت  باشی کسی که شبیه هیچ کس نیست🐝  هر روز جلو آینه بایست و خودتو بغل کن و بگو ممنونم که هستی🐝 هر روز شکر گذاری تو رو کاغذ بیار، خاطرات روزانه بنویس و حس و حالت رو بیار رو کاغذ و نون والقلم 😍 خدا به قلم قسم خورده، قدرت نوشتن می‌تونه بهت کمک کنه🐝 خودتو هیچ وقت با کسی مقایسه نکن🐝 هیچ وقت سعی نکن تایید و رضایت دیگران رو جلب کنی تو کار درستت رو انجام بده و از تفکر دیگران راجب خودت واهمه نداشته باش🐝 همون‌جوری که با معشوقت رفتار میکنی با خودت رفتار کن🐝به خودت احترام بذار، به جسم و روحت تا دیگران هم بهت احترام بذارن🐝 حرفی نزن که شخصیتت خورد شه🐝 قدرت نه گفتن داشته باش!🐝 قاطع باش به جای عصبی بودن بدون داد و فریاد و توهین و با اخلاق حرفتو بزن🐝 در آخر اگر دوست داشتی مطالب امضامو به علاوه ی نکات دیگه که خودت می‌دونی شخصیتتو میسازه بنویس و هر روز بخون😍  راستی رفیق یادت باشه  از تو یه دونه تو دنیا هست از خودت خوب مراقبت کن🐝 و بدون دنیا جای گردیه همیشه سعی کن دل کسی رو نشکن مخصوصا پدر و مادرت رو✨اگر شکستی عذر بخواه🐝 اگر میتونی به کسی کمک کنی کمک کن چون همه اینا چندین برابر به خودت برمیگرده یه روزی 🐝 ثواب کارتو تو‌کیسه ی سوراخ نریز: کیسه ی سوراخ همون غیبت و تهمت و تمسخر و... دیگرانه🥲✨💫اگه امضامو دوس داشتی یه صلوات برا ظهور آقا بفرست اللهم عجل لولیک الفرج🌼الله یارت باشه بانوجان🖐️💕💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو از خونه بیرون نره😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

فقط عکسش 

تا نابودش کنیم🙌😏

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
نمیره دیگه 😂😂 نشسته تو خونه 

✌🏻😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
😂 نه خدایی قیافه اش خوبه 

ببینم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین