2777
2789

سلام من سه سال پیش بواسطه کار با آقایی آشنا شدم از همون اول نه قیافش نه استایل برام جذابیت نداشت اما خب از یسری چیزهای خوشم میومد که وایسادم داخل رابطه .اینکه متعهد بود عاقل بود و مسئولیت پذیر....خیلی بالا پایین داشتیم و دعوا که بهرحال رسید به خاستگاری اما بعدش چشمم باز شد دیدم چقد گیر مالی دارم تو زندگیم من ۲۸ سالم ایشون ۳۰ ...اگه ایشون از دست بدم خاستگار خاص دیگه ندارم قیافم عالیه اما موقعیت خاصی ندارم هنوز هدفم تو زندگیم مشخص نیست خیلی سر در گمی دارم.حس میکنم حس خودمم به این اقا از دست دادم و دیگه از ته دل براش بال بال نمیزنم و رسیده به روز مرگی و عادی 🥲🥲با وجود که خاستگاری کرده اما تا سال بعدی هم توان ازدواج ندارم میترسم تو این یکسال رابطم خراب بشه و کلا نابود بشه ....

چون قبل عید شش ماه ایشون رفته بود و سر یه اتفاق برگشت و حرف خاستگاری زد گفت هرچی فک کردم دیدم نمیتونم با آدم دیگه باشم....ولی من ته خط رسیدم 😭😭😭😭تروخدا کمکم کنید .هزار یک چیز دیگه ام بود نگفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب منم دقیقا شرایطم مثل توعه با این تفاوت که من بعد 11 سال به پوچی رسیدم و الان در حال نابود شد ...

تو ازدواج کردی؟؟؟؟

من حس میکنم کنارش دیگه ازش خوشم نمیاد اما دور میشم چون تنهام برام خوبه ...میترسم برم باهاش زیر یه سقف و هر بار به خودم لعنت کنم ....گرچه میگم خاستگاری دیگه ای هم ندارم

منم تا حدودی شرایطی مشابه شمارو دارم . احساس میکنم وقتی از اول از چهره کسی خوشمون نیاد تا آخرش رو ت ...

من اولین بار چهره اش منو یاد یکی از فامیلامون مینداخت که ازش متنفر بودم ....اما الان هر بار یه عیبی ازش پیدا میکنم ....حس میکنم رفتاراش دیگه دوست ندارم حتی بهش کشش جنسی ندارم.قبلا اونطور  نبودما پارسال خیلی خوب بودم امسال اونطور شدم