2777
2789
عنوان

چجوری میتونم کاربریمو حذف کنم؟

17 بازدید | 4 پست

سلام دخترا 

میخوام کاربری نی نی سایتمو حذف کنم 

ولی نمیدونم چجوری

میشه کمکم کنید؟

مرسی

بیا تا دل نمرده باز.بازم یادم بده پرواز...! 

فقط تعلیق میشی،یعنی اینکه نمی‌تونی دیگه وارد نی نی سایت بشی و کسی هم کاربریتو جست و جو کنه فقط براش میزنه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد.ولی اگه تو گوگل موضوع تاپیکتو سرچ کنه بالا میاد.اگه میخوای نی نی یار تگ کن درخواستتو بهش بگو

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

فقط تعلیق میشی،یعنی اینکه نمی‌تونی دیگه وارد نی نی سایت بشی و کسی هم کاربریتو جست و جو کنه فقط براش ...

آها

ولی تا حالا نی نی یار تگ نکردم 

چجوریاس

بیا تا دل نمرده باز.بازم یادم بده پرواز...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا درخواست بده

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9090541&slug=لغو-کاربری-و-حل-مشکلات-کاربری-شما-توسط-نی-نی-یار-5-هیجان-انگیرناک&postId=246377098

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
آها ولی تا حالا نی نی یار تگ نکردم  چجوریاس

اول این علامت رو می‌ذاری @ ،بعد اسم کسی که میخوای تگ کنی رو می‌نویسی.یه جدول کوچیک برات بالا میاد، کاربر مورد نظر رو انتخاب می‌کنی..باید نوشتت آبی بشه،اگه نشد یعنی تگ نشده

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.