2777
2789

من مشکل اعصاب دارم دارو میخورم

وسواس شدیدم دارم

مثلا یکی بهم دستشو یا پاشو بزنه بدم میاد

مامانم دستشو زد بهم خیس بود بدم اومد دوباره داداشم خودشو دخالت داد با پاش زد تو پام

منم جیغ و داد کردم بابام چهار تا فحشم داد

مامانمم غرغر میکرد چهارتا زدم تو کمر مامانم

شلوارمم عوض کردم

دوباره داداشم اومد دستشو زد بهم 

واااای خب میبینید حساسم مرض دارید

من شروع کردم دستتو شسته بودی؟با مایع شسته بودی؟دستت کثیف نبود به جایی نخورده بود؟؟

دوباره مامانم غر زدن هاش شروع شد داداشم غر میزد و بد و بیراه میگفت مامانمم همینطور هردو بد و بیراه میگفتن

اومدم اتاق درم بستم

بخدا رگ دستام درد میکنه از اعصاب

خسته شدم دیگه

چقد شبیه داداشمی بیجنبه اییی و بی عصاب  دادام ت خونمون ترد شدس حقتونه ترد شده باشین

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط و وسواس شما قابل درکه که دست خودتون نیست ولی باید به دیگران هم حق بدید. سراغ درمان رفتید؟ 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

منم دیروز رفته بودم فروشگاه  دستم خورد به یه خانم گفتم عزیزم میشه ازسر راه بیای کنا

دیدم باحالت بدی گفت دست بهم نزن من بدم میاد😐 گفتم سر راه بودی خاستم بهتون بگم برید کنار وایسی

https://daigo.ir/secret/41700181532

اینک داری اینجا تعریف میکنی یعنی بینش مختلی نداری و متوجه میشی چه کاری درسته چه کاری غلط و توجیه کتک زدن مامانت نمیشه واقعا

اختلال روانی که بینش مختل‌داره می‌تونه ادعا کنه که نفهمیدم که همچین کسی اصلا توانایی تایپ و توضیح نداره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عزیزم من خودم مشکل وسواس فکری و عملی دارم و به شدت عصبیم خیلی ترسناک می‌شم وقتی عصبی میشم اما اینکه من یا شما وسواس داریم و میگیم دیگران باید خودشون رو تغییر بدن اصلاً امکان نداره اشه خونواده خودش رو درست می‌کنه اما پس ما چی تلاش ما چی میشه اینکه ما اومدیم بگیم ما مریضیم با ما کاری نداشته باشیم یه بزرگی میگه من سعی کردم همه دنیا رو عوض کنم تا با من رفتار بهتری داشته باشند ما دیدم نمی‌شه بنابراین اومدم خودم رو تغییر دادم دیدم دنیا چقدر بهتر شد بنابراین ما نمی‌دونیم همه آدم‌های دورمون را تغییر بدیم اما می‌تونیم یکم لایم‌تر رفتار کنیم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
چقد شبیه داداشمی بیجنبه اییی و بی عصاب دادام ت خونمون ترد شدس حقتونه ترد شده باشین

برادرت طرد شده همین کارا رو می‌کنید پسرو درست تربیت نمی‌کنید دخترای مردمو گرفتار زندگی می‌کنید

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان