ینی تو رفتن همه رو میبینی وقتی بچه اخری اونا راحت ازدواج کردن رفتن بچه دار شدن هفته به هفته خبر میدادن که میخایم بیایم منه بدبخت ک بچه اخرم باید خرید میکردمو غذا درست میکردم تا بیان بخورنو برن بعد وایسم ظرفارو بشورم الان که مامانم مریض شده باز اون منم ک باید ببرم دکتر و بیمارستان و بیارم یا ۳ روز ۳ روز همراه بیمار باشم تو بیمارستان اونا بهونه بچه داریم و نمیتونیم میکنن و نمیان در کل اون خاهرم شوهرش نمیذاره بیاد برادرم زنش نمیذاره بیاد من خیلی خسته شدم دوست دارم اندازه ده تا کشور ازین خانواده جداشم دوست دارم برم گم و گور شم تا ابد که هیچ نشونه ای ازم نمونه😭😭😭
دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گاهی اوقات، آدم ها گمان میکنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨
با کشور که کسی مشکل نداره با زمان به دنیا اومدنم توش مشکل دارم.
گاهی اوقات، آدم ها گمان میکنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨
منم بچه وسطمولی فکر کنم ازدواج اون دو تا رو میبینمچون نه خودم میخوام حالا حالا شوهر کنم و نه خانواده ...
اون دو تا دخترن؟
بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤 اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!