2777
2789
عنوان

تاپیکای دعوای زن و شوهرکی ک میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 55 پست
اره بخدا خیلی وحشین بعضیا 

سرتو نزن به ديوار ، تو كه كاره اي نيستي

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
چون عادت دارن فقط چس ناله‌هاشونو بیارن اینجا از خوشیاشون نمیگن

اره من اصن سایت کم میام چون از ناراحتیشون من واقعا ناراحت میشم ی تاپیک ک خوندم گریه میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جاها تقصیر خود خانما هم هست .

توصیه هاشونو به هم دیگه ببین

همش کوتاه میان و حرف نمیزنن و گوش به فرمان شوهرن.

اسمشم میذارن سیاست و سر بریدن با پنبه⁦:-)⁩

مردا هم دور برمیدارن

عزيزم اينجا يك ميليون كاربرداره

همه كه زندگيشون اينطوري نيست

خيليام هستن خوش و خرم

بعدشم دعوا تو همه زندگيا هست

متاسفانه خيلي هامون رفتار درست رو از بچگي ياد نگرفتيم

واسه همين تو زندگي ممكنه با همسرمون نتونيم جور بشيم

من خيلي اطرافم زندگي هاي درست و حسابي و خوب هست

منو همسرمم عاشق زندگیمونیم

ویرایش رسیدن به این حال الانمون خیلی تلاش کردیم 

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
من دلم میخاد برم شوهراشونو خفه کنم😔😭

احساساتي شدي ، كاري از دست كسي براي كسي بر نمياد . در همه موارد . حالا شوهر بزنه آدم رو خيلي دلچسب تره تا حرفهاي نيش دار مادر يا خواهر يا زن داشش

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

اینجا فقط دعواشون میگن حتما خوشی هایی دارن تو زندگی از یه طرفم نمیشه که همیشه تقصیر اقا باشه مطمئنا خانوم هم مقصره

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک
خیلی جاها تقصیر خود خانما هم هست . توصیه هاشونو به هم دیگه ببین همش کوتاه میان و حرف نمیزنن و گوش ...

اره واقعاخیلی از رفتاراشون بی سیاست خیلیاشون بی منطق طرف زنشو میزنه ابروریزی میکنه همه کار بعد خانمه میگه چیکار کنم دلم باهاشه!!!

یکی از دلایلش عدم آمادگی کافی برای ازدواج و شناخت طرفیت از همه ...خصوصا دهه های پنجاه ،شصت، حتی اوایل ۷۰ 

انگار وقتی به یه سنی میرسیدن حتما باید ازدواج میکردن حالا هر جور شده با هر شرایط و موقعیتی سطح شناختی....

بعد میرن سر زندگی تازه می‌فهمن خیلی‌هاشون اصن آمادگی ازدواج نداشتن یا تازه طرف یه سری چیزا رو تجربه میکنه داره کم کم بزرگ میشه....دختر پسرای این دهه ها خیلی‌هاشون سر خورده شدن یا خیلی‌هاشون دچار طلاق عاطفی شدن تو زندگی مشترک 

کاش برسه زمانی که ازدواج یک گزینه باشه .....ازدواج خیلییی خوبه و خیلی مزیتا داره ولی به وقتش و زمانی که آدما واقعا آمادگی دارن وشناخت به خوبی صورت گرفته

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...